Tampons zonder touwtje? De wellness tampon is de oplossing

Wellness tampon - Binnen onze productlijn “Intieme hygiëne” verkoopt Van Manen Hygiëneproducten tampons zonder touwtje.

wellness tampon, tampon inbrengen, tampon zonder touwtje, intieme hygiëne

Naar webshop

Een tampon zonder touwtje klinkt misschien een beetje vreemd. Maar deze tampon heeft inderdaad geen touwtje en dat biedt heel veel voordelen. Tampons worden sinds 1930 gebruikt. Gemiddeld gebruikt een vrouw 10.000 maandverbanden of tampons in haar leven. Vooral jonge vrouwen gebruiken vaak een tampon. Zeker met een actieve levensstijl is een tampon prettiger dan maandverband. En zeker met een draadloze tampon.

Met deze tampon wordt de menstruatie-periode vanaf nu een stuk leuker. Saunabezoek, sporten of vrijen, het is allemaal mogelijk door het gebruik van deze tampons.

Hoe werkt het?

Niet veel anders als bij een gewone tampon inbrengen. De tampon is gemaakt van een bepaald soort schuim, die zich naar het lichaam vormt. De tampon laat zich makkelijk vouwen en inbrengen. Het is een soort sponsje dat zich naar je lichaam vormt. Daardoor blijft de tampon goed zitten en beweegt het zelfs een beetje mee. Ideaal tijdens sport of fitness. In de tampon zit een beetje Lacta-gel met melkzuur dat zorgt voor een natuurlijke balans in de vagina.

In plaats van het bekende touwtje, heeft de tampon een ingebouwd uitneemlusje (zie afbeelding). Daarmee haal je de tampon er weer makkelijk en snel uit.

Hygiënisch en veilig

wellness tampon, tampon inbrengen, tampon zonder touwtje, intieme hygiëne

Deze tampon is veilig en hygiënisch. Natuurlijk moet de tampon regelmatig net als bij gewone tampons worden verwisseld. Heel handig is het om hierbij de mobiele telefoon te gebruiken als herinnering.

Je kunt de tampon maximaal 8 uur inhouden. Tijd genoeg om een dagje in de sauna, op het strand of in de sportschool door te brengen. De tampon is dermatologisch getest en hypoallergeen, dus nauwelijks kans op een allergische reactie. Vanaf nu is een bezoek aan de sauna, wellness-center of spa het hele jaar door mogelijk. Bovendien kun je vanaf nu op een hygiënische manier vrijen.

Terug naar het begin van deze pagina over de Wellness tampon.

Naar Webshop

Klik op de "Like" button en laat hieronder weten wat je van dit artikel vindt, zodat ik je via Facebook op de hoogte kan houden van nieuwe artikelen op deze website.
Share this page:
Was deze informatie nuttig? Geef het door! Lees hier hoe...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.

© 2018, Van Manen Hygiëneproducten
Alle Rechten Voorbehouden

Van Manen Hygiëneproducten
Breukkruid 12
3903 GP Veenendaal

Telefoon: 0318 524707

Contact

Direct bestellen?

Bezoek onze webwinkel!