Wat meenemen op vakantie? Extra aandacht voor hygiëne!

wat mee te nemen op vakantie

Naar Webshop

Wat meenemen op vakantie – De meeste mensen brengen de vakantie door in Spanje, Frankrijk en Duitsland. De hygiëne in deze landen staat op hetzelfde peil als in Nederland. Extra maatregelen hoeven hier dus niet te worden genomen. Maar zoeken we het verder van huis, dan is het wél belangrijk om even goed te kijken of er wellicht aanvullende dingen moeten worden geregeld. Op de site van www.gezondopreis.nl kunt u per land bekijken tegen welke ziektes u zich het beste kunt laten inenten.

Wat nemen we mee op vakantie

Tijdens de vakantie, met veel mensen op dezelfde plek, hogere temperaturen en andere eetgewoontes, is een infectie zo opgelopen. Dan is het verstandig om een aantal voorzorgsmaatregelen te nemen, zeker wanneer u met kleine kinderen reist.

Dit begint eigenlijk al onderweg. De reis neemt al snel een aantal uren in beslag en natuurlijk moet er onderweg even gepauzeerd worden. De toiletten zijn niet altijd even schoon. Maak dan gebruik van wc-brildekjes en desinfecterende handgel. Heeft uw baby een schone luier nodig, maak dan gebruik van verschoningsmatjes. Uw baby ligt lekker zacht en schoon en komt niet met de ondergrond in aanraking.

Reisziekte kind

Daarnaast komt reisziekte ook regelmatig voor tijdens de vakantie. Zowel in de auto, in het vliegtuig en niet te vergeten op de boot. Seaband polsbandjes kunnen dan veel ellende voorkomen. Maar als er toch een ongelukje dreigt te gebeuren dan zijn braakzakjes een handige en hygiënische oplossing.

Hygiëne en drinkwater

Bent u op de plaats van bestemming, informeer dan naar de kwaliteit van het drinkwater. Vaak is het water uit de kraan namelijk niet geschikt als drinkwater. Mineraalwater is in de meeste landen goedkoop en makkelijk verkrijgbaar in grote flessen. Met dit water kunt u ook de groente en het fruit schoonmaken.

Het voedsel moet voldoende gekoeld worden bewaard en om bacteriën te doden tijdens het bereiden goed worden gekookt.

Extra handen wassen

Wat moet ik meenemen op vakantie? Verder nog iets?

Daarnaast is extra handen wassen met antibacteriële handgel tijdens de vakantie geen overbodige luxe.

wat mee te nemen op vakantie, toiletkit

Zeker wanneer iemand in uw omgeving last heeft van buikpijn en diarree.

Maak gebruik van wegwerpwashandjes en wegwerpslabbetjes bij kleine kinderen. Zo voorkomt u dat u per ongeluk al een gebruikt slabbetje of washandje pakt. Makkelijk voor uzelf maar ook minder kans op besmetting.

Toiletkit

Wanneer u met een tent, caravan of boot op vakantie gaat, dan kan een toiletkit een slimme oplossing zijn. De toiletkit is een uitkomst wanneer er geen sanitaire voorzieningen in de buurt zijn en werkt als volgt. U zet de kartonnen zitting in elkaar en bevestigt het zakje met absorberend matje. Daarna kunt u gebruik maken van dit inklapbare toilet. Handig, hygiënisch en biologisch afbreekbaar. Dus geen belasting voor het milieu. Wilt u ’s nachts de tent uit? Of het toilet liever binnen handbereik hebben? De keuze is aan u.

De toiletkit is inmiddels bekroond in Geneve vanwege het innovatieve karakter van dit opvouwbare toilet!

Bekijk het onderstaande filmpje hoe je de toiletkit snel en makkelijk in elkaar zet.


Terug naar het begin van deze pagina over: Wat meenemen op vakantie


Terug van: Wat meenemen op vakantie naar de homepage

Naar Webshop

Klik op de "Like" button en laat hieronder weten wat je van dit artikel vindt, zodat ik je via Facebook op de hoogte kan houden van nieuwe artikelen op deze website.
Share this page:
Was deze informatie nuttig? Geef het door! Lees hier hoe...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.

© 2018, Van Manen Hygiëneproducten
Alle Rechten Voorbehouden

Van Manen Hygiëneproducten
Breukkruid 12
3903 GP Veenendaal

Telefoon: 0318 524707

Contact

Direct bestellen?

Bezoek onze webwinkel!