Van Manen Hygiëneproducten

Van Manen Hygiëneproducten is een onderneming gespecialiseerd in disposables op het gebied van persoonlijke hygiëne en verzorging.

irma van manen, hygiëneproducten, persoonlijke verzorging

De producten bieden slimme en handige oplossingen voor thuis en op reis. Ons motto is "Voor een fris en verzorgd gevoel" en dat is wat wij jou en al onze klanten willen geven.

Ons bedrijf heeft een jarenlange ervaring in deze sector en beschikt over een uitgebreid netwerk van producenten in binnen- en buitenland.

We werken uitsluitend samen met gerenommeerde bedrijven die voldoen aan hoge eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid.

Wij nemen persoonlijke hygiëne en verzorging serieus en vinden het belangrijk om onze klanten en relaties hierover op een eerlijke, ongedwongen manier te informeren. Daarom zijn we deze website begonnen, waarmee we beogen meer informatie te geven over onze producten en ons werkterrein.

Van Manen Hygiëneproducten is een bedrijf dat vanuit een stabiele positie in de markt voortdurend verbetert en innoveert. We werken altijd op maat voor de klant. Daardoor staan niet al onze producten en levermogelijkheden op deze website. Hiervoor maken wij graag een afspraak met jou.

Ik ben ervan overtuigd dat je op het gebied van persoonlijke hygiëne en verzorging bij ons kunt vinden wat je nodig hebt.

Probeer ons eens uit!

Met vriendelijke groeten,

Irma van Manen, directeur Van Manen Hygiëneproducten

Wil je meer weten over onze producten of ons bedrijf, neem dan contact met ons op.

Klik op de "Like" button en laat hieronder weten wat je van dit artikel vindt, zodat ik je via Facebook op de hoogte kan houden van nieuwe artikelen op deze website.
Share this page:
Was deze informatie nuttig? Geef het door! Lees hier hoe...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.

© 2018, Van Manen Hygiëneproducten
Alle Rechten Voorbehouden

Van Manen Hygiëneproducten
Breukkruid 12
3903 GP Veenendaal

Telefoon: 0318 524707

Contact

Direct bestellen?

Bezoek onze webwinkel!