Urineverlies na bevalling?

urineverlies na bevalling

Naar Webshop

Urineverlies na bevalling? Last van urineverlies? Carin, een nieuwe methode om er vanaf te komen!

Je lijf heeft tijdens de zwangerschap heel wat te verduren gehad. En is niet meteen weer in zijn oude model geschoten nadat je bent bevallen. Aan de buitenkant zie je meteen dat de buikspieren wat oefening kunnen gebruiken, maar heel belangrijk is ook wat er binnenin zich allemaal nog moet herstellen.

Er wordt niet veel over gesproken – zeg maar gewoon dat er nog een groot taboe op rust- maar na de bevalling kampen heel veel jonge vrouwen met urineverlies. Maar liefst 60 a 70% heeft met urineverlies na bevalling te maken. Je bent dus zeker niet de enige die met dit probleem rondloopt. En op het moment dat je weer in staat bent om te gaan sporten, dan is het absoluut niet prettig om last van urineverlies te hebben. 

De reden dat je urine verliest, ligt vooral bij de bekkenbodemspieren. Daar kun je wat aan doen door deze spieren te trainen. En dat is nu precies wat je met Carin gaat doen, op jouw moment en naar aanleiding van jouw persoonlijke gegevens.

Belangrijk om je vooraf te realiseren is dat je lijf wel een halfjaar nodig heeft om weer te herstellen. En zeker je bekkenbodemspieren moeten de tijd krijgen om weer goed te gaan functioneren. De bekkenbodemspieren zijn niet voor iedereen makkelijk te vinden en te trainen, maar dit zijn goede oefeningen om te ‘voelen’ waar de bekkenbodemspieren zitten

En wanneer je dan aan de slag wilt, bijvoorbeeld om wat aan je conditie te doen of wat aan je gewicht of je figuur, bedenk dan dat je met mate gaat trainen. Niet overdrijven maar met liefde voor je bekkenbodemspieren.

CARIN, de methode om urineverlies na bevalling te voorkomen!

urineverlies na bevalling

Wanneer je wilt gaan hardlopen, moet niezen, hoesten of lachen, kan er onverwachts urineverlies optreden. Maandverband of inlegkruisjes zijn niet zo prettig om mee te sporten. Dan is het fijn om een super absorberend slipje te dragen. De slipjes zijn niet alleen goed in het opvangen van urine, maar zien er ook nog eens heel leuk en trendy uit. Eindelijk een slipje waarin je je niet hoeft te schamen. De slipjes zijn verkrijgbaar in een basis uitvoering en een uitvoering met luxueus kant. Maar Carin is meer dan dat.

Het slipje is voorzien van een sensor die precies meet wanneer en hoeveel urine je verliest. Deze gegevens worden verzameld en geanalyseerd. Op basis van je persoonlijke gegevens kan worden bepaald welke trainingsmethode voor jou geschikt is. En ook heel belangrijk, kun je je eigen vorderingen volgen. Je kunt via de computer of via een speciaal ontwikkelde app je persoonlijke trainingsprogramma online bekijken.

Marlies: "Het broekje voelde heel comfortabel. Het was prettig dat het broekje en de sensor een geïntegreerd geheel vormden en dat er niet met een los inlegkruisje gewerkt werd."

De oefeningen die je gaat doen, zijn voor iedereen goed vol te houden. En nemen bovendien niet veel tijd in beslag. Na drie tot zes maanden kunnen de klachten al zijn verholpen en kun je weer zonder urineverlies hardlopen, naar yoga of de slappe lach krijgen.

Daarnaast kun je de slipjes ook blijven gebruiken tijdens je menstruatie.

Lees misschien ook de webpagina over soorten incontinentie en het juiste incontinentiemateriaal.

Wil je meer weten over Carin bij urineverlies na bevalling, neem dan contact op met Van Manen Hygiëneproducten.

Naar Webshop

Klik op de "Like" button en laat hieronder weten wat je van dit artikel vindt, zodat ik je via Facebook op de hoogte kan houden van nieuwe artikelen op deze website.
Share this page:
Was deze informatie nuttig? Geef het door! Lees hier hoe...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.

© 2018, Van Manen Hygiëneproducten
Alle Rechten Voorbehouden

Van Manen Hygiëneproducten
Breukkruid 12
3903 GP Veenendaal

Telefoon: 0318 524707

Contact

Direct bestellen?

Bezoek onze webwinkel!