Thuiszorg hulpmiddelen...
Handige producten voor de particuliere thuiszorg

Van Manen Hygiëneproducten levert ook thuiszorg hulpmiddelen voor de persoonlijke zorgverlening en hygiëne in de thuissituatie.

Hieronder een greep uit onze catalogus. Wil je meer weten over onze productlijn thuiszorg hulpmiddelen, neem dan contact op.


thuiszorg hulpmiddelen, carebag, care bag, bedpan, toiletstoel

Carebag - Hygiënische oplossing voor het
gebruiken van toiletstoel of bedpan

Door gebruik te maken van een carebag, een plastic zak met daarin een vocht- en geurabsorberend matje, kun je op een hygiënische en discrete manier de toiletstoel gebruiken.

Het absorberende materiaal zorgt ervoor dat de vloeistof, urine of ontlasting direct wordt omgezet in een gel. Deze gel neemt bovendien voor een belangrijk deel de geur op.


thuiszorg hulpmiddelen, misselijkheid, braakzakje, braken

Misselijkheid of braken? Houdt een
braakzakje bij de hand

Bij misselijkheid of braken is het gebruik van een braakzakje een heel handige en hygiënische oplossing. Braaksel verwijderen wordt zo voorkomen en het is vooral zo hygiënisch, omdat alles netjes wordt opgevangen in een plastic zakje, waarin absorberend materiaal zit.

Met twee koordjes trek je het zakje direct dicht, zodat er niets kan gebeuren. Waar je ook bent, op bed, in de auto of het vliegtuig, alles wordt op een perfecte manier opgevangen.


thuiszorg hulpmiddelen, wassen op bed, washandjes

Wassen op bed met handige
wegwerpwashandjes

In de particuliere thuiszorg en in zieken- en verpleeghuizen wordt steeds vaker gebruik gemaakt van in lotion gedrenkte washandjes. Per wasbeurt gebruik je acht washandjes die in de magnetron kunnen worden opgewarmd.

Bovendien bieden de washandjes veel voordeel voor degene die de verzorging op zich neemt en ook de kans op kruisbesmetting wordt aanzienlijk minder.


thuiszorg hulpmiddelen, shampoo cap, washcap, haar wassen

Shampoo cap.... Haar wassen zonder water

De shampoo cap doe je over het haar en daarin zit al een lotion die het haar wast, schoonmaakt en verzorgt.

Deze cap kan in de verpleging of thuiszorgsituatie uitkomst bieden en is één van de vele producten voor in de thuiszorg die Van Manen Hygiëneproducten jou kan aanbieden.

Je kunt zo een hoogwaardige kwaliteit van zorg aanbieden.


shampoowashandje

Verzorgend wassen en shampoowashandjes

Het gebruik van shampoowashandjes is een van de innovaties binnen het verzorgend wassen die door veel ziekenhuizen, zorginstellingen en thuiszorgorganisaties wordt ingevoerd, om duurzame zorgverlening te realiseren.

Haar wassen op de traditionele manier is namelijk erg belastend en zwaar. Niet alleen voor de patiënt is het vermoeiend, maar ook voor de verzorgende.

Deze washandjes maken het haar eenvoudig en snel schoon en passen binnen de trend van verzorgend wassen.


Wat te doen tegen droge huid?

Wat te doen tegen droge huid baby? Huiduitslag kind, eczeem baby gezicht, huidproblemen bij incontinentie.

Eczeem behandeling bij iemand die moet worden verzorgd, hoe doe je dat op de juiste manier? Hoe kun je voorkomen dat huidproblemen groter worden? Wat kan een barrièrecrème in dit geval betekenen?


thuiszorg hulpmiddelen, onderlegger, matras onderlegger

Onderleggers – Handig bij bedplassen en
incontinentie problemen


Je kunt incontinentie problemen en bedplassen bij volwassenen en kinderen met verschillende incontinentie producten te lijf gaan. Wij zijn zelf erg enthousiast over een speciaal soort incontinentie onderlegger, matras onderlegger.


Slabben voor volwassenen
Door gebruik te maken van slabben voor volwassenen, kunnen enorme tijdsbesparingen en besparingen op het wassen worden bereikt. Het voorkomt vieze kleding want de slabben zijn voorzien van een gecoate laag die geen vloeistof doorlaat. Ook heeft de slab een opvangbakje zodat eventuele kruimels en restjes worden opgevangen.

Zeker voor mantelzorgers en medewerkers in het ziekenhuis of verzorgingstehuis kan het laten gebruiken van een slab veel tijd opleveren!Terug naar het begin van deze pagina Thuiszorg hulpmiddelen

Klik op de "Like" button en laat hieronder weten wat je van dit artikel vindt, zodat ik je via Facebook op de hoogte kan houden van nieuwe artikelen op deze website.
Share this page:
Was deze informatie nuttig? Geef het door! Lees hier hoe...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.

© 2018, Van Manen Hygiëneproducten
Alle Rechten Voorbehouden

Van Manen Hygiëneproducten
Breukkruid 12
3903 GP Veenendaal

Telefoon: 0318 524707

Contact

Direct bestellen?

Bezoek onze webwinkel!