Shampoo cap....
Haar wassen zonder water, het is geen fabeltje

shampoo cap, shampoocap, washcap, wash cap, haar wassen

Naar Webshop

Shampoo cap – Wat moet je nou als iemand verplicht in bed moet blijven liggen? Wanneer iemand absolute bedrust moet houden of misschien zelfs niet meer in staat is om het bed te verlaten? Juist dan is persoonlijke verzorging en hygiëne heel erg belangrijk.

"Shampoo cap gebruikt bij mijn op bed liggende man. Het is echt een uitkomst! Niet te lang in de magnetron. Geeft een heerlijk schoon gevoel zonder te knoeien. Een echte aanrader."

S. van Kalleveen

Dat vraagt natuurlijk wel om een aantal aanpassingen, waarbij het uitgangspunt is dat de persoonlijke verzorging voor degene die de zorg nodig heeft, verantwoord en veilig gebeurt.

Zo kun je bijvoorbeeld te maken krijgen met het wassen van het haar. Liggend op een bed, is dat eigenlijk niet te doen. Voordat je het weet, is het bed kletsnat en nog erger, degene die in bed ligt ook.

Gelukkig is daar een passende oplossing voor gevonden: de SHAMPOO CAP.

Een cap die je over het haar doet en daarin zit al een lotion die het haar wast, schoonmaakt en verzorgt. Door de washcap in de magnetron te leggen wordt hij aangenaam verwarmd en wordt het een prettige en ontspannen ervaring. Ook als je de behandeling geeft is dit een fijne en minder belastende manier in plaats van met water en shampoo aan de slag te gaan.

Deze cap kan in de verpleging of thuiszorgsituatie uitkomst bieden en is één van de vele thuiszorg hulpmiddelen die Van Manen Hygiëneproducten jou kan aanbieden.

"Na ontvangst van de "proef" shampoocap wil ik je even laten weten dat het absoluut een goed product is.

Kan natuurlijk niet "tippen" aan gewoon wassen maar als je je dagen tijdelijk liggend moet doorbrengen is het een hele goede oplossing. Ruikt goed en reinigt ook goed."

Ida Meyer

Wat biedt het gebruik voor voordelen?

Je kunt een hoogwaardige kwaliteit van zorg aanbieden.

 • In 4 tot 6 minuten kun je de haren wassen van degene die zorg nodig heeft.
 • Erg handig in het gebruik en vermindert de fysieke belasting voor degene die de zorg verleent.
 • Het gebruik van de cap bespaart ook tijd.
 • Haren wassen zonder water... het kan dus echt.

  Wil je meer weten over de shampoo cap, neem dan contact op.

  "Onze ervaring bij het gebruik van de shampoocap bij een bewoner van ons? Dit is ons zeer goed bevallen. Het enige aandachtspunt is dat 45 sec in de magnetron te lang is, dan wordt de cap zo heet dat je zeker 10 min moet wachten voordat hij minder warm is."

  Esther Liedorp, Woonzorgcentrum de Markt

  shampoo cap, hoofd wassen, haar wassen

  Naar Webshop

  Klik op de "Like" button en laat hieronder weten wat je van dit artikel vindt, zodat ik je via Facebook op de hoogte kan houden van nieuwe artikelen op deze website.
  Share this page:
  Was deze informatie nuttig? Geef het door! Lees hier hoe...

  Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.

  © 2018, Van Manen Hygiëneproducten
  Alle Rechten Voorbehouden

  Van Manen Hygiëneproducten
  Breukkruid 12
  3903 GP Veenendaal

  Telefoon: 0318 524707

  Contact

  Direct bestellen?

  Bezoek onze webwinkel!