Puppy zindelijk maken? Is soms best lastig en een ongelukje is zo gebeurd

puppy zindelijk maken, zindelijkheidstraining, puppy, zindelijk, puppymat

Naar Webshop

Een puppy zindelijk maken en zien te krijgen is soms een hele klus. Je kinderen zijn helemaal gek op huisdieren. Het liefst komt er een hond in huis, want dat is zeker als ze wat groter worden toch veel stoerder dan een konijn. Natuurlijk ziet het er allemaal heel schattig en vertederend uit. Het onhandige gestuntel van die kleine hondjes is zeer vermakelijk.

Wanneer je om je heen kijkt, lijkt het wel of er steeds meer honden komen. Ook verdienen steeds meer mensen hun geld met het fokken van honden. Toch schijnt dit niet altijd op een goede manier te gebeuren. Op www.fokoff.nl kun je een petitie tekenen om te zorgen voor een verantwoorde en diervriendelijke manier van fokken.

Een puppy in huis heeft nogal wat consequenties. Het schept veel verantwoordelijkheid onder andere voor het uitlaten van het beestje, het voeren en natuurlijk ook het puppy zindelijk maken.

Veel mensen volgen een training speciaal voor de hond en dat is absoluut een goed idee. Daarin is ook vaak een zindelijkheidstraining opgenomen voor het puppy zindelijk maken. Met een aantal weken weet je pup dan al heel goed hoe hij zich moet gedragen. Google maar eens op “zindelijkheidstraining hond” of “zindelijkheidstraining puppy” en je ziet dat er veel over te zeggen is. Er wordt vast bij jou in de buurt ook zo'n training gegeven.

Alles staat of valt met een consequente aanpak. Er zijn tal van boekjes en publicaties hoe je de eerste opvoeding van je puppy het beste kunt aanpakken.

Maar dat gaat echter niet van de een op de andere dag. Dat vergt geduld. Veel geduld. Belangrijk is dat je goed gedrag van je hondje beloond en wel zoveel en zo vaak mogelijk. Slecht gedrag moet je zoveel mogelijk negeren.

Wanneer er toch een ongelukje in huis gebeurt, is het fijn wanneer dat gebeurt op een onderlaag die daar goed tegen kan. Daarvoor zijn speciale puppymatjes ontwikkeld, die superabsorberend zijn en er ook nog eens leuk uitzien.

Een puppymat is ideaal voor in de hondenmand, de bench of in de auto. Extra fijn is het dat ook de geur wordt opgenomen. Wanneer je hond wat ouder is en niet meer zo snel, kunnen deze matjes ook heel praktisch zijn.

urigo

Verwacht je binnenkort een nest puppy's? Gaat uw hond werpen? Ook daar zijn speciaal voor de werpkist ontworpen matjes voor. Deze zijn groter dan de puppymatjes en op maat te knippen, zodat ze in elke werpkist passen. Zo zorg je ervoor dat de puppy's schoon en hygienisch ter wereld komen.

Last van urinegeur of vlekken?

Het kan natuurlijk voorkomen dat – ondanks alle goede maatregelen – er toch iets misgaat. Een plasje op het tapijt of in de auto? Misschien merk je het in eerste instantie niet direct op, maar vaak blijf je dit toch heel lang ruiken.

Maar daar valt wel het een en ander aan te doen. Het merk Uri-Go is speciaal ontwikkeld om vlekken en stank van urine te verwijderen. 

Het is een natuurlijke, microbiologische reiniger die een frisse citroenlucht verspreidt. De micro-organismen breken de geur en vlekken af door zich aan de kern van de vervuiling te hechten. Alle urinevlekken en – geur zijn permanent verleden tijd. Uri-Go werkt niet alleen bij urine van honden, maar ook van katten. En bovendien kan het ook bij urinevlekken van mensen worden gebruikt.

Puppy zindelijk maken? Wil je meer weten over de puppymat, neem dan contact met ons op.

puppy zindelijk maken, zindelijkheidstraining, puppy, zindelijk, puppymat
Klik op de "Like" button en laat hieronder weten wat je van dit artikel vindt, zodat ik je via Facebook op de hoogte kan houden van nieuwe artikelen op deze website.
Share this page:
Was deze informatie nuttig? Geef het door! Lees hier hoe...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.

© 2018, Van Manen Hygiëneproducten
Alle Rechten Voorbehouden

Van Manen Hygiëneproducten
Breukkruid 12
3903 GP Veenendaal

Telefoon: 0318 524707

Contact

Direct bestellen?

Bezoek onze webwinkel!