Handige producten voor je
persoonlijke hygiëne

Van Manen Hygiëneproducten is gespecialiseerd in producten om je persoonlijke hygiëne te bevorderen. De producten zijn handig en innovatief en bevorderen een goede gezondheid. De producten zijn niet alleen prettig voor jezelf, maar ook voor je familie. Iedereen kan ze gebruiken, jong en oud.

Hieronder vind je de nieuwste producten uit onze catalogus. Wil je meer weten over onze persoonlijke hygiëne producten, neem dan contact met ons op.


Okselpads, persoonlijke hygiëne

Okselpads – Een nieuw en krachtig wapen tegen zweet
Okselpads zijn een nieuw, effectief product in de strijd tegen overmatige transpiratie. Ze zorgen ervoor dat je de hele dag probleemloos kunt doen wat je wilt doen, zonder je druk te hoeven maken over vieze geurtjes of vochtige plekken in je kleding.


razorpit

Scheermesjes kopen - Bestel de Razorpit

Met de Razorpit bespaar je enorm op het gebruik van je scheermesjes. Door het meermalen gebruiken van het mesje, is het ook nog eens minder belastend voor het milieu.


Wegwerpwashandjes, persoonlijke hygiëne

Wegwerpwashandjes – Handig en hygiënisch
Wegwerpwashandjes zijn een ideaal product voor op vakantie, maar ook thuis heel handig. Ze maken het makkelijk om jezelf of je kind even snel te wassen, waar je ook bent. Bovendien is het hygiënischer dan wanneer je een eerder gebruikt washandje pakt.


wellness tampon, persoonlijke hygiëne

Wellness tampon - Tampon zonder touwtje
Een tampon zonder touwtje klinkt misschien een beetje vreemd. Maar deze tampon heeft inderdaad geen touwtje en dat biedt heel veel voordelen.
In plaats van het bekende touwtje, heeft de tampon een ingebouwd uitneemlusje (zie afbeelding).
Daarmee haal je de tampon er weer makkelijk en snel uit. Voor een optimale persoonlijke hygiëne.


schmink tips, persoonlijke hygiëne

Schmink Tips: Veilig en verantwoord afschminken
Afschminkdoekjes kunnen het afschminken behoorlijk makkelijker maken. De doekjes zijn gemaakt van een bepaald soort materiaal op basis van nanotechnologie. Door de doekjes met water nat te maken kun je heel eenvoudig de schmink verwijderen.


bril schoonmaken met brilpoetsdoekje, persoonlijke hygiëne

Je bril schoonmaken met brilpoetsdoekjes
Je bril schoonmaken doe je waarschijnlijk wel een paar keer per dag. Als je een bril draagt weet je hoe vervelend het is als je bril vol zit met strepen en vlekken. Het ontneemt je een goed en helder zicht.

Voor het verwijderen van vettigheid kun je vochtige per stuk verpakte brilpoetsdoekjes gebruiken.


baby, persoonlijke hygiëne

Geen sterke luierverhalen meer met dit verschoningsmatje
Een nieuw product om het luiers verschonen makkelijk te maken. De matjes zijn gemaakt van een materiaal met een superabsorberende kern. Zowel voor thuis als onderweg een ideale oplossing. Je baby of peuter ligt lekker zacht en schoon. En dat is een prettig idee. Het maakt dus eigenlijk niet zoveel uit waar je je kindje neerlegt.


Luiers aanbieding: milieuvriendelijke luiers, ook aantrekkelijk geprijsd!
Luiers aanbieding? Welke soort luiers kies je voor jouw baby? Ga je voor de goedkoopste luiers, flanellen luiers, wasbare of wegwerpluiers?


handen wassen kinderen, persoonlijke hygiëne

Gebruik hand zeep en wegwerphanddoekjes voor een optimale handhygiëne
De juiste manier om je handen te drogen is met een wegwerphanddoekje. In de media is daar de laatste tijd veel aandacht aan besteed in relatie tot persoonlijke hygiëne. Wegwerphanddoekjes worden meestal gemaakt van recycled papier. Maar je hebt ook handdoekjes gemaakt van virgin vezels. Dat is papier dat rechtstreeks van bomen afkomstig is en dat is een wel zo prettig idee. Dan weet je zeker dat het goed en natuurlijk is.


Mondkapjes kopen en waarom worden ze eigenlijk gebruikt
De mondkapjes zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Een belangrijk verschil zit in de manier van vastdoen. Je kunt kiezen uit mondkapjes met elastiekjes voor om de oren (meestal proceduremaskers) of mondkapjes met touwtjes om achter het hoofd vast te binden (chirurgisch masker). De mondmaskers zijn in diverse kleuren te koop. 


nitril handschoen, latex handschoenen

Infecties voorkomen? Maak gebruik van nitril wegwerphandschoenen!
Nitril handschoenen kent u misschien wel uit de fabriek of industriële toepassingen. Medewerkers in bijvoorbeeld de voedingsindustrie en chemie zijn verplicht wegwerphandschoenen te dragen.
Maar wist u dat ook in de thuissituatie de nitril handschoen erg handig kan zijn?


keukenkraan vervangen, waterstopper

Keukenkraan vervangen? Gebruik de Autospout!
Dat handen wassen heel belangrijk is, weet iedereen eigenlijk wel. Want door regelmatig en goed handen te wassen, voorkom je verspreiding van ziekteverwekkende bacteriën. Maar dat het niet altijd even zorgvuldig en goed gebeurt, staat ook vast. Monteer daarom de Autospout!


nagellak verwijderen, nagellak remover pads, persoonlijke hygiëne

Nagellak Remover Pads – Snel je nagellak verwijderen 
Nagellak verwijderen en je nagels goed verzorgen hoort ook bij je persoonlijke verzorging. Wanneer je op een snelle manier je nagellak wilt verwijderen, zijn nagellak remover pads ideaal.

De remover pads zijn ook heel praktisch voor op vakantie. Een absolute topper dus.


Eye make up pads, persoonlijke hygiëne

Eye Make Up Pads: Een fluitje van een cent!
Eye make up pads stellen je in staat om in één keer alle make up rondom je ogen te verwijderen.

Andere producten zijn niet nodig. De pads besparen ruimte en je kunt ze overal mee naartoe nemen.Terug naar het begin van Handige producten voor je persoonlijke hygiëne

Klik op de "Like" button en laat hieronder weten wat je van dit artikel vindt, zodat ik je via Facebook op de hoogte kan houden van nieuwe artikelen op deze website.
Share this page:
Was deze informatie nuttig? Geef het door! Lees hier hoe...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.

© 2018, Van Manen Hygiëneproducten
Alle Rechten Voorbehouden

Van Manen Hygiëneproducten
Breukkruid 12
3903 GP Veenendaal

Telefoon: 0318 524707

Contact

Direct bestellen?

Bezoek onze webwinkel!