Okselpads – Een nieuw en krachtig wapen tegen zweet

Okselpads geven je een fris, verzorgd en zeker gevoel

Naar Webshop

Okselpads zijn een nieuw, effectief product in de strijd tegen overmatige transpiratie. Ze zorgen ervoor dat je de hele dag probleemloos kunt doen wat je wilt doen, zonder je druk te hoeven maken over vieze geurtjes of vochtige plekken in je kleding.

Zweet: het is heel vervelend. Niet alleen omdat het plekken op je kleren geeft met het bijbehorende klamme gevoel, maar ook omdat het vervelende geurtjes verspreidt. Die geurtjes worden veroorzaakt door bacteriën. De meest stinkende soort is de Corynebacterium.

De meeste mensen hebben vooral veel last van geurvorming onder de oksels. Maar het kan natuurlijk ook bij de voeten.

Als je op je werk klanten te woord moet staan, presentaties moet geven of gewoon je onder collega's of vrienden begeeft, is overmatig zweten iets wat je onzeker kan maken. Zeker in stressvolle situaties, denk aan eindexamens of rijexamens, kan het soms nog erger zijn dan normaal.

Niemand staat graag te kijk met grote vochtplekken onder de oksels en niemand ruikt graag onaangenaam.

Voor sommigen is het zo'n groot probleem dat ze zich zelfs aan de zweetklieren laten opereren. Dat is een kostbare, risicovolle operatie en niet eens altijd effectief.

Gelukkig is er nu de okselpad. Je brengt simpelweg een pad aan onder elke oksel en ze vangen een hele dag lang alle transpiratievocht op. Ze zijn heel dun en zitten als gegoten; je merkt niet of nauwelijks dat ze er zijn. 's Avonds haal je ze eruit en gooi je ze weg, en de volgende dag breng je een nieuw setje aan.

Het bijzondere van de okselpad is het materiaal. De pad is namelijk gemaakt van Supercore, waardoor het effectief vocht opneemt. Het vocht wordt opgenomen en kan niet meer terug. 

Geen geurtjes meer, geen natte plekken meer. Je kleding blijft in goede conditie en je kunt je een operatie besparen!

De okselpad is verkrijgbaar in setjes van 10, 20 en 40 stuks. Ook zijn ze verkrijgbaar in twee maten. De grote maat is geschikt voor heren, de kleine maat is gemaakt voor dames. Daarnaast bestaat ook nog de mouwloze uitvoering die met name geschikt is voor trouw- en galajurken en mouwloze shirts en blouses.

Ook ideaal voor mensen die beroepsmatig, ook bij mooi weer, bepaalde kleding moeten dragen, bijvoorbeeld buschauffeurs, begrafenisondernemers, politieagenten en verpleegkundigen.

De okselpads zijn beoordeeld door curvacious. Lees hier het hele verhaal.

Wil je meer weten over okselpads, neem dan contact op met Van Manen Hygiëneproducten.

Een okselpad geeft je een fris gevoel.
Referentie voor de okselpads:

"Vanuit mijn werk ben ik altijd op zoek naar innovatieve producten en ideeën. Irma van Manen heb ik leren kennen op een zakelijke netwerkbijeenkomst. Zo kwam ik in contact met haar webwinkel voor hygiëne producten. Direct werd mijn aandacht getrokken door een wel heel bijzonder product: de okselpad. Daar zouden veel mensen wel eens baat bij kunnen hebben, was mijn eerste gedachte, waaronder ikzelf. Hoe vaak gooi ik geen mooie t-shirts of blousjes weg omdat de deodorant, in combinatie met transpiratie, de stof heeft aangetast. Dit is de uitkomst, dacht ik! Ik heb een proefpakketje besteld en mijn eerste ervaring was meteen positief. De pads blijven zeer goed op hun plek in de kleding. Ze kunnen gewoon in combinatie met je eigen vertrouwde deodorant worden gebruikt. Ideaal! Dit bespaart me menig kledingstuk, dus daar wegen de kosten van de pads ruimschoots tegenop!, Jasja Heuvelmans, namens Emma Jane, 'Opmerkelijke oplossingen voor alledaagse uitdagingen!'."

Naar Webshop

Klik op de "Like" button en laat hieronder weten wat je van dit artikel vindt, zodat ik je via Facebook op de hoogte kan houden van nieuwe artikelen op deze website.
Share this page:
Was deze informatie nuttig? Geef het door! Lees hier hoe...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.

© 2018, Van Manen Hygiëneproducten
Alle Rechten Voorbehouden

Van Manen Hygiëneproducten
Breukkruid 12
3903 GP Veenendaal

Telefoon: 0318 524707

Contact

Direct bestellen?

Bezoek onze webwinkel!