Nagellak Remover Pads – Snel je Nagellak Verwijderen

nagellak verwijderen


Nagellak verwijderen en je nagels goed verzorgen hoort ook bij je persoonlijke verzorging. Zowel voor mannen als vrouwen.

Tegenwoordig kun je op veel plaatsen terecht bij een nagel studio voor een goede nagelverzorging.

Je krijgt er allerlei nageltips en ook kun je via de nagel studio op de hoogte blijven van allerlei nagellak trends, nagellak tips en nieuwe ideeën op het gebied van nageldesign.

Verzorgde nagels: een absolute must

Wanneer je een druk leven leidt, schiet de nagelverzorging aan handen en voeten er nogal eens bij in. Als moderne vrouw wil je je nagels wel lakken, maar je hebt daar niet altijd de tijd en gelegenheid voor.

Want net als je lekker aan het lakken bent, gaat de telefoon en stoot je een van je zo mooi gelakte nagels. Of je veroorzaakt een paar lelijke nagellak vlekken.

Bovendien zie je op tegen het feit dat na een paar dagen er lakstukjes van je nagels afslijten en je de boel er weer af moet halen.

Het geheim van nagellak remover voor nagellak verwijderen

Wist je dat de ontdekking van de autolak aan de basis heeft gestaan van de populariteit van de nagellak? Nagellak is eigenlijk een aangepaste versie van autolak maar dan op een manier die niet schadelijk is voor de gezondheid en die de nagels niet uitdroogt.

Een nagellak bestaat uit een aantal hoofdingrediënten te weten biologische oplosmiddelen en drogende stoffen, verdikkers en verharders, kleurstoffen en poeders.

De nagellak wordt hard en blijf zitten wanneer de oplosmiddelen verdampen en de drogende stoffen drogen. Voeg je er nu weer nieuw oplosmiddel aan toe, dan wordt het eigenlijk weer vloeibare nagellak en kun je het van je nagels verwijderen.

Aceton is het meest bekende biologische oplosmiddel. Maar omdat deze de huid nogal uitdroogt, zijn er ook removers op de markt die ethyl acetate of isopropyl alcohol bevatten. Wanneer je de INCI-lijst (lijst van ingrediënten) op de achterkant van het potje bekijkt, kun je zien welk oplosmiddel in het product zit.

Nagellak removers worden over het algemeen in een flesje verkocht. Eenvoudigweg wat remover op een wattenschijfje doen en over de nagels wrijven. De nagellak laat dan heel snel los. Wanneer je donkere nagellak wilt verwijderen, kun je deze video bekijken, met handige en goede instructies.

De laatste jaren zie je ook steeds meer potjes met daarin een sponsje op de markt verschijnen. In plaats van een wattenschijfje, wrijf je nu met de nagel langs het sponsje in het potje met remover.

Nagellak remover pads

Wil je snel je nagellak verwijderen? Wanneer je op een snelle manier je nagellak wilt verwijderen, zijn nagellak remover pads ideaal.

Er zit voldoende lotion op een pad om er een flink aantal nagels mee schoon te kunnen maken en het voorkomt geknoei met aceton of een andere verwijderaar.

Bovendien neem je de pads makkelijk overal mee naar toe. Je kunt ze in je bureaula bewaren of in het dashboardkastje.

En natuurlijk zijn de remover pads heel praktisch voor op vakantie. Een absolute topper dus.

Doordat de pads van een vliesstof zijn gemaakt voorkom je vervelende pluisjes die watten of wattenschijfjes vaak achterlaten.

En je hebt bovendien geen gevaarlijke fles met aceton of lotion op de wastafel staan, zodat het geen enkele bedreiging vormt voor een kind.

Gemakkelijk nagellak verwijderen? Neem voor meer informatie over nagellak remover pads contact op met Van Manen Hygiëneproducten.

Of kijk direct in onze webshop.

Naar Webshop

Klik op de "Like" button en laat hieronder weten wat je van dit artikel vindt, zodat ik je via Facebook op de hoogte kan houden van nieuwe artikelen op deze website.
Share this page:
Was deze informatie nuttig? Geef het door! Lees hier hoe...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.

© 2018, Van Manen Hygiëneproducten
Alle Rechten Voorbehouden

Van Manen Hygiëneproducten
Breukkruid 12
3903 GP Veenendaal

Telefoon: 0318 524707

Contact

Direct bestellen?

Bezoek onze webwinkel!