Geen sterke luierverhalen meer met dit verschoningsmatje

luierverhalen, baby

Naar Webshop

Je kent ze wel, de luierverhalen van de jonge papa die in de stress schiet van een volle broek van zijn pasgeboren baby. Smelfies worden ze genoemd, selfies van vaders die een luier verschonen. 

Hoe vaak gebeurt het niet, dat je baby of peuter een schone luier nodig heeft. En altijd op een ongelukkig tijdstip en ongelukkige plek. Tijdens het boodschappen doen, onderweg naar opa en oma of op het strand, als je net de hele boel geïnstalleerd hebt. Het levert in ieder geval mooie verhalen op. En toch zit er niets anders op dan direct in actie te komen want uitstellen leidt tot vieze kleertjes, kapotte billetjes en mensen die klagen over een vieze stank. Zeker wanneer je baby een gevoelige huid heeft, is het belangrijk de luier zo snel mogelijk te wisselen.

De meeste wegrestaurants, warenhuizen, pretparken en andere openbare ruimten doen wel hun best en bieden een plek aan waar je je baby kunt verschonen. Maar ja, hoe schoon zijn die verschoningsruimten eigenlijk? En wat doe je als er geen ruimte is waar je je baby even rustig kunt verzorgen?

Ook thuis gebeurt het natuurlijk regelmatig dat er een ongelukje gebeurt tijdens het verschonen. En dan moet er weer flink geboend worden. De kunststof verschoningsmat is natuurlijk ook een ideale plaats voor bacteriën. Officieel moet na iedere verschoning het matje worden gereinigd en zelfs worden gedesinfecteerd. Gelukkig is er inmiddels een hygiënische oplossing voor gevonden. Een wegwerp verschoningsmatje, super schoon, absorberend en zacht. De matjes zijn zelfs voor de kleinste baby’s geschikt.

Verschoningsmatjes: Babyhygiëne in de luiertas

Wanneer je met je baby op pad gaat, zorg dan in ieder geval voor voldoende voeding. 

En voor een extra setje kleertjes en een stapeltje liefst milieuvriendelijke luiers.

En wat billendoekjes en wegwerpslabbetjes.

Maar ook een verschoningsmatje mag niet ontbreken in de luiertas. De matjes zijn gemaakt van een superabsorberend materiaal. Zowel voor thuis als onderweg een ideale oplossing.

Je baby of peuter ligt lekker zacht en schoon. En het maakt dus eigenlijk niet zoveel uit waar je je kindje gaat verschonen.

Na gebruik gooi je het matje gewoon weg. Je kunt ze bij wijze van spreken op de achterbank van de auto gebruiken, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de bekleding vies wordt. Ook kun je de matjes gebruiken in de box of wandelwagen, wanneer je een baby hebt die regelmatig spuugt.

De matjes hebben een vrolijke afbeelding en zien er dus heel gezellig uit.

Kortom deze matjes helpen bij een optimale babyverzorging en horen thuis in elke luiertas.

Dus geen sterke luierverhalen meer met dit verschoningsmatje. Wil je hier meer over weten, neem dan contact op met Van Manen Hygiëneproducten.

Van luierverhalen naar homepage

Naar Webshop

Klik op de "Like" button en laat hieronder weten wat je van dit artikel vindt, zodat ik je via Facebook op de hoogte kan houden van nieuwe artikelen op deze website.
Share this page:
Was deze informatie nuttig? Geef het door! Lees hier hoe...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.

© 2018, Van Manen Hygiëneproducten
Alle Rechten Voorbehouden

Van Manen Hygiëneproducten
Breukkruid 12
3903 GP Veenendaal

Telefoon: 0318 524707

Contact

Direct bestellen?

Bezoek onze webwinkel!