Luiers aanbieding: Goed van start met milieuvriendelijke luiers

luiers aanbieding, milieuvriendelijke luiers

Naar Webshop voor luiers aanbieding


Lees op deze webpagina meer over luiers aanbieding en milieuvriendelijke luiers. Interessant voor ouders met kleine kinderen!

Als nieuwe ouder komt er veel op je af. Gelukkig heb je tijdens de zwangerschap de tijd om na te denken en verantwoorde keuzes te maken.

Een van die keuzes is: Welke soort luiers kies ik voor mijn baby? Ga ik voor de goedkoopste luiers, flanellen luiers, wasbare of wegwerpluiers?

De meeste mensen kiezen voor wegwerpluiers. Dat is makkelijk, hygiënisch en snel. Maar wist je dat een baby gemiddeld zo’n vijf- tot zesduizend luiers verbruikt! En dat dat een hele berg afval is!

Wasbare luiers zijn weliswaar voordelig en minder milieubelastend maar menig jonge moeder heeft de tijd niet om – vaak in combinatie met een baan - dit te organiseren.

Milieuvriendelijke luiers

Gelukkig zijn er – met name in Scandinavië – steeds meer initiatieven om milieuvriendelijk te produceren. Ook in het geval van wegwerpluiers.

De luiers van het merk Bambo bevatten namelijk geen pvc, witmaker, parfum of lotion. Ze zijn dan ook voorzien van het Nordic Swan Ecolabel. Bovendien betekent dit dat de luiers worden geproduceerd met zoveel mogelijk herbruikbare grondstoffen en dat de hoeveelheid geproduceerd afval tot een minimum wordt beperkt.

luiers aanbieding, bambo

Natuurlijk is het belangrijk dat de kwaliteit van de luier goed is. De absorberende kern van de luier bestaat voor een belangrijk deel uit zetmeel. Zetmeel is van nature zeer absorberend en bovendien biologisch afbreekbaar. Dus ook wat dat betreft, zit het goed!

Huidvriendelijk

Bijna elke baby krijgt er wel mee te maken. Luieruitslag. Gelukkig komt het tegenwoordig minder vaak voor dan vroeger. Hoewel het voor de baby niet gevaarlijk is, kan het wel erg vervelend zijn. Een veelgebruikt huis-, tuin, en keukenmiddeltje is het gebruik van maïzena.

Voor de Bambo luiers geldt dat zij zeer geschikt zijn voor kindjes met een gevoelige huid. De luiers zijn hypoallergeen want er worden geen chemische of milieubelastende stoffen gebruikt. 

Deze luiers zijn dus heel huidvriendelijk.

Als beste getest

Al deze bovengenoemde voordelen hebben ertoe geleid dat Bambo als beste uit een uitgebreide test in Amerika is gekomen. Wil je precies weten hoe dit onderzoek eruit heeft gezien, klik dan op deze link.

Wil je meer informatie over luiers of andere producten voor baby en kind, neem dan contact met ons op via het contactformulier

We begrijpen dat luiers een flinke aanslag op de portemonnee zijn. Maar ook dat iedere ouder het beste voor het kind wil. Daarom hebben wij een aanbieding voor iedereen die Bambo luiers aanschaft. Klik hier voor de Bambo-aanbieding.

Van luiers aanbieding naar homepage

Naar Webshop

Klik op de "Like" button en laat hieronder weten wat je van dit artikel vindt, zodat ik je via Facebook op de hoogte kan houden van nieuwe artikelen op deze website.
Share this page:
Was deze informatie nuttig? Geef het door! Lees hier hoe...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.

© 2018, Van Manen Hygiëneproducten
Alle Rechten Voorbehouden

Van Manen Hygiëneproducten
Breukkruid 12
3903 GP Veenendaal

Telefoon: 0318 524707

Contact

Direct bestellen?

Bezoek onze webwinkel!