IPL ontharen ervaringen: Ontharen, methodes en ontwikkelingen

ipl ontharen ervaringen, ontharen vrouwen

Naar Webshop

IPL ontharen ervaringen en andere trends - Het is wel duidelijk dat beharing niet meer van deze tijd is. Was het vroeger nog geaccepteerd dat een vrouw haar onder de oksels of op haar benen had, nu is dat echt niet meer mogelijk. En voor mannen geldt eigenlijk de laatste jaren hetzelfde.

Hierbij speelt hygiëne natuurlijk een belangrijke rol. De functie van lichaamshaar, te weten het beschermen tegen kou, is allang niet meer van toepassing en haar (met name onder de oksels) kan een onaangename geur vasthouden. Hier lees je alles over haar en haargroei.

Methodes

Ontharen komt eigenlijk al veel langer voor dan we denken . De Egyptenaren en Romeinen hielden zich al bezig met ontharen, zowel uit religieus, esthetisch als hygiënisch oogpunt. Tegenwoordig zijn er tal van methodes om het haar te verwijderen. Ook zie je steeds meer nieuwe ontwikkelingen.

Maar welke methode is nou geschikt?

Hier volgen de meest toegepaste methodes in een schema.

Methode Voordeel Nadeel Resultaat Geschikt voor
Scheren Snel, goedkoop en veilig Geeft stoppels; kans op wondjes en ontstekingen Enkele dagen Alle huid en haar typen
Harsen of waxen Geeft zachte haartjes Pijnlijk Enkele weken Alle huid en haar typen
Epileren (*) Geeft zachte haartjes Pijnlijk Enkele weken Alle huid en haar typen
Laser Pakt grotere oppervlakten aan; minder pijnlijk Duurdere methode Definitief Donkere huid en haar typen
IPL Pakt grotere oppervlakten aan; minder pijnlijk Minder diep dan laser, dus ook minder resultaat “Definitief” Donkere huid en haar typen
Blend (electrisch epileren) Duurzaam effect Langdurig en pijnlijk proces; kost veel geld Definitief Alle huid en haar typen

(*) Onder andere Epispring

De nieuwe permanente methodes zijn dus vooral geschikt voor mensen met donker haar. Een donkere haar kan namelijk het licht beter geleiden naar het haarzakje. Bij een blonde haar lukt dat niet. Helaas wordt het fabeltje dat het geschikt is voor alle haarkleuren nog regelmatig verspreid. Goed laten informeren en een eerlijke prijsvergelijking maken, helpt bij het maken van een goede keuze.

Snel en makkelijk ontharen van bovenlip, kin en wenkbrauwen

ipl ontharen ervaringen, epispring

Haartjes in het gezicht zijn voor heel veel vrouwen een doorn in het oog. Ze zijn klein en maar lastig te verwijderen. Met name wanneer je donker haar hebt, kan het lijken alsof je een snor hebt. Het is tegenwoordig erg populair om met touwtjes haartjes uit het gezicht te verwijderen. Dit vereist wel een speciale techniek. Maar daar is ook een moderne variant voor gekomen, genaamd de Epispring. Deze methode kan iedereen direct toepassen.

Epispring is er in verschillende uitvoeringen maar het makkelijkst te gebruiken is de Epispring Roll. Hiermee rol je over je gezicht en de veer neemt de haartjes mee. Het kleine apparaatje is makkelijk schoon te maken en neem je overal mee naar toe.

Nieuwsgierig hoe het werkt? Kijk dan hier het filmpje.


Terug naar het begin IPL ontharen ervaringen: Ontharen, methodes en ontwikkelingen.

Van IPL ontharen ervaringen naar homepage

Naar Webshop

Klik op de "Like" button en laat hieronder weten wat je van dit artikel vindt, zodat ik je via Facebook op de hoogte kan houden van nieuwe artikelen op deze website.
Share this page:
Was deze informatie nuttig? Geef het door! Lees hier hoe...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.

© 2018, Van Manen Hygiëneproducten
Alle Rechten Voorbehouden

Van Manen Hygiëneproducten
Breukkruid 12
3903 GP Veenendaal

Telefoon: 0318 524707

Contact

Direct bestellen?

Bezoek onze webwinkel!