Onderleggers – Handig bij Bedplassen en Incontinentie Problemen

incontinentie problemen, onderlegger, urineverlies, incontinentie oplossing

Naar Webshop

Je kunt incontinentie problemen en bedplassen bij volwassenen en kinderen met verschillende incontinentie producten te lijf gaan.

Zo zijn er incontinentie luiers te koop, incontinentie broekjes, incontinentie ondergoed en allerlei andere soorten incontinentie materiaal.

Er zijn heel veel soorten onderleggers te koop. Niet alleen wegwerp onderleggers maar ook wasbare onderleggers.

Veel zorginstellingen maken gebruik van wasbare onderleggers bij incontinentie problemen. Maar ook veel thuiswonende senioren maken gebruik van wasbare onderleggers. De bovenlaag van de wasbare onderlegger is namelijk meestal van molton gemaakt en dat voelt natuurlijk prettig. 

Maar in sommige situaties, zeker wanneer er regelmatig moet worden verwisseld, zijn wegwerp onderleggers beter om te gebruiken. Maar dan is het zeker belangrijk om naar de kwaliteit van de onderlegger te kijken.

Wij zijn zelf erg enthousiast over een speciaal soort incontinentie onderlegger, matras onderlegger.

Deze incontinentie onderleggers zijn gemaakt van een bijzonder materiaal, “superabsorber”.

Deze onderleggers hebben een zeer groot absorberend vermogen. En dat is dan ook precies waarom dit product zo goed is. Het laat alleen maar lucht door en verder niets. En dat is anders dan bij normale onderleggers die vaak gemaakt zijn van recycled materiaal met een veel minder absorberend vermogen.

De zeer hoge luchtdoorlaatbaarheid en de perfecte opname van vocht garanderen een droge huid en bieden veel comfort.

Het vocht gaat namelijk niet terug naar de gebruiker en dus blijft de huid droog.

Tests hebben laten zien dat deze onderlegger minimaal drie keer zoveel vocht opneemt als een normale matras onderlegger en bovendien ook de vieze luchtjes opneemt.

Ook blijft de onderlegger goed in elkaar zitten en trek je deze tijdens het verschonen niet snel uit elkaar.

De onderlegger kan ook helpen bij het voorkomen van doorliggen (decubitus).

Naast het feit dat het materiaal snel en goed moet worden verwisseld, is ook aandacht nodig voor de kwetsbare huid. Bijvoorbeeld om decubitus te voorkomen. Bij incontinentie kan de huid snel worden aangetast en kunnen huidproblemen ontstaan. Huidverzorgende producten, zoals barriere cremes en zinkzalf worden bij het gebruik van incontinentiematerialen, ook veel gebruikt om problemen te voorkomen. Voor het schoonmaken kunnen speciale zachte doekjes worden gebruikt. Dat werkt prettiger dan toiletpapier.

Samengevat: Onderleggers zijn een oplossing voor mensen die last hebben van lichte urine incontinentie, kinderen die af en toe in bed plassen (incontinentie bij kinderen) en zwangere vrouwen die op het punt staan te bevallen.

Lees ook de webpagina over soorten incontinentie en het juiste incontinentiemateriaal.

Wil je meer weten over onderleggers en matrasbeschermers bij incontinentie problemen, neem dan contact op met Van Manen Hygiëneproducten.

Naar Webshop

Klik op de "Like" button en laat hieronder weten wat je van dit artikel vindt, zodat ik je via Facebook op de hoogte kan houden van nieuwe artikelen op deze website.
Share this page:
Was deze informatie nuttig? Geef het door! Lees hier hoe...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.

© 2018, Van Manen Hygiëneproducten
Alle Rechten Voorbehouden

Van Manen Hygiëneproducten
Breukkruid 12
3903 GP Veenendaal

Telefoon: 0318 524707

Contact

Direct bestellen?

Bezoek onze webwinkel!