Huidverzorging: een mooi gezicht!

huidverzorging

Naar Webshop

Met de juiste huidverzorging zorg je ervoor dat je gezond blijft en er goed uitziet.

Je voelt je beter in je vel, letterlijk en figuurlijk. Besteed je weinig aandacht aan een goede verzorging, dan veroudert de huid sneller en kun je rimpels krijgen en last van schilfertjes.

Laten we eerlijk zijn. Je hebt niet alles zelf in de hand. De ene vrouw wordt geboren met een huid die nooit last heeft van puistjes en altijd de juiste glans heeft, de andere vrouw moet elke dag haar best doen om haar huid in goede conditie te houden.

Feit is dat je zelf wel veel kunt doen. Huidverzorging, en gezichtsverzorging in het bijzonder, moet eigenlijk de gewoonste zaak van de wereld voor je zijn.

We vinden het normaal dat we regelmatig onze handen wassen. Maar ook ons gezicht wordt vuil, vaak zonder dat je het meteen ziet. Onze huid staat bijvoorbeeld bloot aan luchtverontreiniging.

Regelmatig wassen is dus belangrijk, maar pas wel op met zeep. Er zijn veel zeepsoorten die je huid kunnen uitdrogen of irriteren. Daarnaast zijn er natuurlijk allerlei smeerseltjes die je huid topfit kunnen houden.

Tweemaal daags reinigen

Het reinigen van je gezicht is van groot belang voor je huid. Dit moet dagelijks twee keer gebeuren, ’s morgens en ’s avonds. En dat valt niet altijd mee wanneer je ’s morgens haast hebt en ’s avonds liefst zo snel mogelijk het bed induikt.

Het schoonmaken van het gezicht doen de meeste vrouwen met een watje en een beetje reinigingslotion. Hiermee haal je vuil, make up resten en talg weg. Bovendien doen crèmes beter hun werk op een goed gereinigde huid.

Je hebt dagcrèmes die je overdag beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. En als je naar bed gaat, is een goede nachtcrème onontbeerlijk, tenzij je van nature een erg vette huid hebt. Als je je huidtype kent en je goed laat adviseren, vind je altijd wel een geschikt product.

Gezichtsreinigingsdoekjes

Wanneer je een gevoelige huid hebt, is het vinden van het juiste product nog een hele zoektocht. Want in de meeste cosmetica zitten ingrediënten waar niet iedere huid goed tegen kan. En wat kies je dan eigenlijk? Is een duurder cosmeticamerk echt beter dan een huismerk van de Hema of Da?

Gelukkig zijn er nu doekjes op de markt die je kunt gebruiken met alleen maar wat lauwwarm water!

huidverzorging, reinigingsdoekje

Een Duitse beautycolumniste heeft onlangs de doekjes getest en is tot een zeer positieve conclusie gekomen. Zij schrijft dat ze de producten die zij vroeger gebruikte, niet meer nodig heeft. En staat verbaasd over de grondige reiniging. Deze doekjes zijn ook zeer handig op reis, kunnen zonder problemen mee in de handbagage en zijn 100% recyclebaar.

Ook de site Makeupinfo.nl heeft de doekjes geprobeerd. De reacties zijn zeer postief.

Heeft u een huidprobleem neem dan eens contact op met Pilar's Choice.

Een goede verzorging van je huid en gezicht hoeft niet veel tijd te kosten, maar het loont wel als je er elke dag even bij stilstaat!

Terug naar het begin van Huidverzorging: een mooi gezicht!

Van Huidverzorging: een mooi gezicht! naar homepage

Naar Webshop

Klik op de "Like" button en laat hieronder weten wat je van dit artikel vindt, zodat ik je via Facebook op de hoogte kan houden van nieuwe artikelen op deze website.
Share this page:
Was deze informatie nuttig? Geef het door! Lees hier hoe...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.

© 2018, Van Manen Hygiëneproducten
Alle Rechten Voorbehouden

Van Manen Hygiëneproducten
Breukkruid 12
3903 GP Veenendaal

Telefoon: 0318 524707

Contact

Direct bestellen?

Bezoek onze webwinkel!