Eye Make Up Pads: Een fluitje van een cent!

Je ogen zijn een kostbaar bezit en om je ogen te beschermen is het belangrijk om deze goed te verzorgen.

Eye make up pads stellen je in staat om in één keer alle make up rondom je ogen te verwijderen!

Vloeibare of crème-achtige oogmake-up zijn de ideale broedplaats voor bacteriën. Niet voor niets staat op deze producten de houdbaarheidsdatum aangegeven. Want hoewel je product misschien nog niet helemaal is verbruikt, moet je toch het potje of de tube weggooien als de houdbaarheidsdatum is verstreken. Zeker wanneer het product een ooginfectie veroorzaakt, laat het dan niet op de wastafel staan, maar doe het in de vuilnisbak.

Ook goed om te weten is dat je geen oogmake-up van vriendinnen of familie moet gebruiken. En, zeker niet de geopende exemplaren bij de parfumeriezaak of de drogist. Want je weet nooit wat je voorgangster ermee heeft gedaan.

Eye make up pads stellen je in staat om in één keer alle make up rondom je ogen te verwijderen. Andere producten zijn niet nodig. De pads besparen ruimte en je kunt ze overal mee naartoe nemen.

Eye make up pads

We weten het allemaal: het verwijderen van oog-make up kan weleens lastig zijn.

De ene keer is de remover op, de andere keer heb je geen wattenschijfjes in huis. En als het dan laat op de avond is en de winkels zijn gesloten, wordt je humeur er niet beter op.

Met het gebruik van eye make up remover pads zijn al je zorgen weg.

Dit zijn wattenschijfjes speciaal ontwikkeld om het gebied rond je ogen zacht maar grondig te reinigen.

De pads zijn gemaakt van non-woven materiaal en zijn gedrenkt in minerale oliën die de make up makkelijk en snel verwijderen en je huid weldadig verzorgen.

Voor vrouwen met een gevoelige huid zijn pads gedrenkt in lotion ontwikkeld. Ook die werken heel goed.

Het weghalen van make-up wordt met deze pads een fluitje van een cent. Je bent in een paar seconden klaar. Ze worden verkocht in potjes met 100 stuks, die je overal mee naartoe kunt nemen. Heel wat makkelijker dan telkens een flesje remover en een zakje wattenschijfjes meeslepen!

Door de volgende stappen te volgen, wordt de oogmake-up op een goede manier verwijderd:

  1. Zoek een product wat goed bij jouw huid past. De huid rondom de ogen is namelijk dun en gevoelig. Het vinden van het juiste product is nog een lastig klusje. En duur is niet altijd de beste oplossing.
  2. Verwijder de make-up voordat je gaat slapen en niet pas de volgende ochtend! Dit is een absolute must en van groot belang om je ogen in goede staat te houden.
  3. Leg de watjes even op de ogen, zodat het product alvast zijn werk kan gaan doen. En masseer daarna op een voorzichtige manier de vloeistof rond je ogen. Nooit hard wrijven of boenen, maar voorzichtig en met liefde. Beweeg de watjes eerst naar beneden, zodat de meeste mascara en make-up al is verdwenen. Daarna beweeg je van binnen naar buiten.
  4. Zitten er nog restjes, dan kun je die het beste met een wattenstaafje verwijderen.

De eye make up pads zijn onontbeerlijk voor elke vrouw die huidverzorging serieus neemt. Bovendien zijn ze zuinig in gebruik. En omdat er minder verpakkingsmateriaal nodig is, draag je ook een steentje bij aan een beter milieu. Een goed gevoel!

En vergeet niet nog even wat nachtcrème rond de ogen aan te brengen zodat de huid zich kan herstellen.

Van Eye make up pads terug naar homepage

Klik op de "Like" button en laat hieronder weten wat je van dit artikel vindt, zodat ik je via Facebook op de hoogte kan houden van nieuwe artikelen op deze website.
Share this page:
Was deze informatie nuttig? Geef het door! Lees hier hoe...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.

© 2018, Van Manen Hygiëneproducten
Alle Rechten Voorbehouden

Van Manen Hygiëneproducten
Breukkruid 12
3903 GP Veenendaal

Telefoon: 0318 524707

Contact

Direct bestellen?

Bezoek onze webwinkel!