Back to Back Issues Page
"Schoon en fris door het leven", Issue #019 --- Wasinstructies en mondmaskers!
September 10, 2014
Dag,

Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen, klik dan hier.

Jaargang 4, nr. 3
10 september 2014

Abonneren op deze nieuwsbrief? Klik hier.


In dit nummer:

1) Wasinstructies
2) Mondmaskers
3) Nieuw in het assortiment: universele opzetborstels
4) Consumentenbond test Joy2Protect snelpleister


Wasinstructies

Deze week heb ik mijn zoon wasinstructies gegeven. Reden: hij vertrekt naar het buitenland voor studie en daar is hij onder andere verantwoordelijk voor zijn eigen was.

Dus om allerlei ellende te voorkomen, heb ik hem uit voorzorg maar het een en ander uitgelegd. Over bonte en witte was, op hoeveel graden de was moet en dat hij niet alles na een keer dragen hoeft te wassen (zoals hij dat nu gewend is natuurlijk).

Want hier in huis draait de wasmachine bijna dagelijks en in het weekend maakt hij overuren. Het lijkt wel alsof we tegenwoordig veel meer wassen dan vroeger. Eigenlijk best dom en onnodig.

Dus nu ik mijn zoon met de nodige wasinstructies laat vertrekken, heb ik me voorgenomen ook mijn leven te beteren en minder snel onze kleren in de wasmand te doen.


Mondmaskers

Ebola is de laatste tijd regelmatig in het nieuws. En op de beelden in de krant en op televisie zie je dan ook mensen die een mondkapje dragen. Bij ons in Nederland worden steeds vaker mondmaskers gebruikt, maar dan met name in allerlei beroepen.

In een nieuw artikel op de website ga ik in op het belang van het gebruik van mondkapjes.

Wil je hierover meer lezen? Lees hier het volledige artikel!


Nieuw in het assortiment: universele opzetborstels

Een mooie en stralende lach, dat willen we allemaal natuurlijk. Maar het is niet alleen mooi om te zien, een goed en gezond gebit kan ook veel gezondheidsklachten voorkomen. Hoe je kunt zorgen voor een goede mondhygiëne, kun je hier nog eens nalezen.

Wat me opvalt wanneer je gebruik maakt van een elektrische tandenborstel is dat de prijs van de opzetborsteltjes zo hoog is. Kan dat niet wat voordeliger?

Tijdens een bezoek aan de beautybeurs, kwam ik een leverancier van merkloze opzetborsteltjes tegen. En ik moet zeggen, deze borsteltjes bevallen mij prima.

Daarom heb ik de borsteltjes voordelig ingekocht en ze zijn vanaf nu te koop in de webshop.

De borsteltjes zijn geschikt voor de meeste Oral-B modellen. Een pakje met 4 stuks en bijbehorende ringetjes kost normaal € 6,95. Maar ter introductie betaal je € 5,95.


Consumentenbond test Joy2Protect snelpleister

Vorig jaar introduceerde ik als eerste op de Nederlandse markt de snelpleister. Met de snelpleister plak je makkelijk een wondje of blaar op vinger of teen.

De Consumentenbond heeft vorige maand de snelpleister getest. En het testpanel was dik tevreden over deze nieuwe pleister.

Conclusie: de snelpleister is hygiënischer, blijft goed zitten en plakt prima. Een handige aanvulling op de EHBO-kist. De testresultaten kun je nalezen op de site van de Consumentenbond.


Twitter en Facebook

Wil je regelmatig op de hoogte blijven van actualiteiten rondom hygiëne en persoonlijke verzorging? Volg mij dan via Twitter @irmavanmanen.

Via Facebook kun je jouw familie en vrienden informeren over Van Manen Hygiëneproducten. Gebruik hiervoor de Like-button op de website. Je vindt deze op elke pagina op de website.
Zo blijven zij ook op de hoogte.


Voor verdere informatie of vragen over bestellingen kun je contact opnemen via het contactformulier.

Hartelijke groet,

Irma van Manen


© 2014 van-manen-hygieneproducten.com

Wil je informatie of voorbeelden uit deze nieuwsbrief gebruiken? Dat mag met bronvermelding, met verwijzing naar de website:
www.van-manen-hygieneproducten.com


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de website?

Ik hoor het graag!!

Welke informatie vind je nuttig? Waar wil je meer over weten? Vertel het me via het contactformulier op de website.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een collega, vriend(in) en mij een plezier en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een collega, vriend(in) doorgestuurd hebt gekregen en als je het leuk vindt om hem te ontvangen, schrijf je dan in om je op “Schoon en fris door het leven” te abonneren.

Met vriendelijke groet,

Irma van Manen
www.van-manen- hygieneproducten.com


Back to Back Issues Page