Back to Back Issues Page
"Schoon en fris door het leven", Issue #012 --- Voorjaarsschoonmaak!
March 25, 2013
Dag,

Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen, klik dan hier.

Jaargang 3, nr. 2
25 maart 2013

Abonneren op deze nieuwsbrief? Klik hier.


In dit nummer:

1) Voorjaarsschoonmaak
2) Nieuw in de webshop: snelpleisters
3) Gebruik de kortingscode
4) Uitspraak


Voorjaarsschoonmaak

En? Ben je al begonnen aan de voorjaarsschoonmaak? De gordijnen gewassen? Alle spullen even naar buiten en de vloer weer in de boenwas?

Waarschijnlijk nog niet, want het weer werkt niet mee om ramen en deuren open te doen. Vroeger ging het er bij ons thuis wel zo aan toe. Mijn moeder was een echte fan! Een paar dagen was ze bezig met het weer spic en span krijgen van het huis.

Ik heb van deze genen niet veel meegekregen. En volgens mij mijn hele generatie niet. Ik hoor en zie het in ieder geval nergens om mij heen.

Wel zijn mensen bezig hun tuin op orde te brengen. Even snoeien en schoffelen als de zon zich laat zien. Maar schoonmaken heeft vooral bij de huidige generatie een negatieve klank. Het is ouderwets en overbodig.

Nou vond ik dat zelf vroeger ook, maar inmiddels ben ik ervan overtuigd dat een schoon en opgeruimd huis goed is voor zowel je lichamelijke als geestelijke gezondheid. Dus eigenlijk is die traditie van vroeger nog helemaal niet zo gek.


Nieuw in de webshop: snelpleisters

Dit product is echt verdraaid handig. Snelpleisters. Je scheurt de zelfklevende pleister zelf op maat. Een schaar is dus overbodig. De pleister is antiallergeen, vet- en waterafstotend en bloedstelpend.

En wat ik zelf het allerfijnste vind... de pleister blijft niet aan de wond plakken en laat geen lijmresten achter. Ideaal ook met kleine kinderen, in de keuken (horeca), verpleging en verzorging. Maar ook voor kapsters en pedicures. Of op vakantie.

Verkrijgbaar in 4 kleuren, namelijk blauw, groen, paars en huidskleur. In een verpakking zitten 2 rolletjes a 4,5 meter per rol.

Bestellen kan via de webshop


Gebruik de kortingscode

Bestel je voor eind april 2013 in de webshop, vergeet dan niet gebruik te maken van de kortingscode. Vul tijdens het bestelproces de code VOORJAAR2013 in en je krijgt maar liefst 10% korting op het aankoopbedrag. Deze actie is geldig tot 1 mei 2013.


Uitspraak

Deze uitspraak vond ik zo grappig, dat ik hem graag even deel. Hij komt uit een boekje van Loesje:

Ze was zo proper dat ze altijd meteen de gezelligheid met een stofdoekje afdeed.


Twitter en Facebook

Wil je regelmatig op de hoogte blijven van actualiteiten rondom hygiëne en persoonlijke verzorging? Volg mij dan via Twitter @irmavanmanen.

Via Facebook kun je jouw familie en vrienden informeren over Van Manen Hygiëneproducten. Gebruik hiervoor de Like-button op de website. Je vindt deze op elke pagina op de website.
Zo blijven zij ook op de hoogte.


Voor verdere informatie of vragen over bestellingen kun je contact opnemen via het contactformulier.

Hartelijke groeten,

Irma van Manen


© 2013 van-manen-hygieneproducten.com

Wil je informatie of voorbeelden uit deze nieuwsbrief gebruiken? Dat mag met bronvermelding, met verwijzing naar de website:
www.van-manen-hygieneproducten.com


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de website?

Ik hoor het graag!!

Welke informatie vind je nuttig? Waar wil je meer over weten? Vertel het me via het contactformulier op de website.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een collega, vriend(in) en mij een plezier en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een collega, vriend(in) doorgestuurd hebt gekregen en als je het leuk vindt om hem te ontvangen, schrijf je dan in om je op “Schoon en fris door het leven” te abonneren.

Met vriendelijke groet,

Irma van Manen
www.van-manen-hygieneproducten.com


Back to Back Issues Page