Back to Back Issues Page
"Schoon en fris door het leven", Issue #024 --- Stress in huis
December 09, 2015
Dag,

Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen, klik dan hier.

Jaargang 5, nr. 4
10 december 2015

Abonneren op deze nieuwsbrief? Klik hier.


In dit nummer:

1) Stress in huis
2) Carin: oplossing bij urineverlies na bevalling
3) 10% korting


Stress in huis

De feestdagen staan weer voor de deur, maar dit jaar heb ik daar weinig omkijken naar. De reden: we zitten in een verbouwing. Na jaren van uitstel kon het echt niet meer langer. De keuken moest worden vervangen. De kastjes waren kapot en de spotjes deden het niet meer. De koelkast en magnetron waren ermee gestopt. Al met al reden om een nieuwe keuken te kopen.

En je raadt het al, de planning is dat de keuken een dag voor kerst komt… lekkere timing toch? Maar voor ons betekent het naast de ‘normale’ drukte met werk en studie ook veel extra druk. We bivakkeren namelijk op de eerste verdieping, kunnen niet koken, hebben geen water beneden. En nog meer ongemakken.

Bovendien de hele dag mensen over de vloer, die veel aan je komen vragen, komt de concentratie ook niet ten goede. Dus daarom maar vroeg opgestaan en in het donker de nieuwsbrief aan het schrijven. Want nu heerst er nog rust in huis. Straks begint het gehamer, geboor en gefrees weer. Maar het eindresultaat wordt vast prachtig en dan kan volgend jaar weer schoon en fris van start worden gegaan.


Carin: oplossing bij urineverlies na bevalling

Enige tijd geleden ben ik in contact gekomen met Lifesense uit Eindhoven. Deze start-up is bezig met innovaties op het gebied van incontinentie. Het idee sprak me direct aan en vandaar dat ik ben gestart met de online verkoop van Carin. Carin helpt vrouwen na hun bevalling van urineverlies af te komen.

De broekjes zijn modieus en comfortabel. Met behulp van een trainingsprogramma dat je via de computer of mobiele telefoon kunt volgen. De sensor leest de gegevens uit en bepaalt de juiste oefeningen voor die dag. Meer lezen? Dan is het slim om de pagina die ik hierover heb geschreven, even te lezen. Ken je iemand, bijvoorbeeld een dochter of vriendin die hiermee geholpen zou zijn, stuur dan deze nieuwsbrief even door. Want het is nog maar net op de markt en exclusief verkrijgbaar in de webshop.


Korting?

Ja natuurlijk. Zoals je gewend bent, ook deze maand weer een korting op jouw bestelling. Je ontvangt 10% korting tot 1 januari 2016 wanneer je gebruik maakt van de volgende kortingscode:

Kerst2015


Twitter en Facebook

Wil je regelmatig op de hoogte blijven van actualiteiten rondom hygiëne en persoonlijke verzorging? Volg mij dan via Twitter @irmavanmanen.

Via Facebook kun je jouw familie en vrienden informeren over Van Manen Hygiëneproducten. Gebruik hiervoor de Like-button op de website. Je vindt deze op elke pagina op de website.
Zo blijven zij ook op de hoogte.


Voor verdere informatie of vragen over bestellingen kun je contact opnemen via het contactformulier.

Ik wens je een fijne kerst toe en een heel voorspoedig en gezond nieuwjaar.

Hartelijke groet,

Irma van Manen

Van Manen Hygiëneproducten


© 2015 van-manen-hygieneproducten.com

Wil je informatie of voorbeelden uit deze nieuwsbrief gebruiken? Dat mag met bronvermelding, met verwijzing naar de website:
www.van-manen-hygieneproducten.com


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de website?

Ik hoor het graag!!

Welke informatie vind je nuttig? Waar wil je meer over weten? Vertel het me via het contactformulier op de website.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een collega, vriend(in) en mij een plezier en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een collega, vriend(in) doorgestuurd hebt gekregen en als je het leuk vindt om hem te ontvangen, schrijf je dan in om je op “Schoon en fris door het leven” te abonneren.

Met vriendelijke groet,

Irma van Manen
www.van-manen- hygieneproducten.com


Back to Back Issues Page