Back to Back Issues Page
"Schoon en fris door het leven", Issue #009 --- Sint in aantocht!
November 12, 2012
Dag,

Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen, klik dan hier.

Jaargang 2, nr. 4
12 november 2012

Abonneren op deze nieuwsbrief? Klik hier.


In dit nummer:

1) Persoonlijke (peper)noot
2) Wat een goede actie: Global soap project
3) Sinterklaas-cadeautje
4) Zwarte Piet weer snel schoon


Persoonlijke (peper)noot

Enkele jaren geleden toen de kinderen nog een stuk kleiner waren, begon bij mij rond half november de stress. De cadeautjes voor Sinterklaas! Snel tussendoor naar de grote speelgoedwinkels, maar helaas het juiste cadeautje is niet op voorraad. Hup in de auto naar de volgende winkel. Ook uitverkocht!

En de kinderen maar enthousiast over het cadeau dat ze zouden krijgen en dat nog steeds niet was gekocht. Want dat kun je niet uitleggen aan de “gelovige” stakkers. Nee, dan ben ik blij dat we die periode achter de rug hebben. Lekker lootjes trekken, gedichten schrijven en een meestal enigszins mislukte surprise maken. Maar de familie is nog compleet, iedereen ziet elkaar weer eens en het geeft een hoop gezelligheid. Dus wat mij betreft is Sinterklaas dit jaar weer van harte welkom.

Wat een goede actie: Global soap project

Via een relatie werd ik geattendeerd op het volgende initiatief:

Een grote hotelketen verzamelt al zijn gebruikte zeepjes en levert die in bij een zeepfabrikant. Deze zeepjes worden gerecycled en vervolgens in 23 landen waar zeep niet makkelijk verkrijgbaar is, geleverd.

Jaarlijks sterven er namelijk minimaal 24 miljoen kinderen aan hygiëne gerelateerde ziektes. Zeep is een heel doeltreffend en voordelig middel om verspreiding van infecties te voorkomen. Dus in plaats van dat al die hotelzeepjes worden weggegooid, krijgen ze een nieuwe bestemming. Wat mij betreft een mooi idee! www.globalsoap.org


Sinterklaas-cadeautje

Bent u nog op zoek naar een cadeautje voor Sinterklaas? Wat dacht u van een reinigingssetje voor de mobiele telefoon, I-pad of ander beeldscherm? Want hoeveel wordt het apparaat niet gebruikt? En hoe weinig wordt het écht goed schoongemaakt.

Het setje bestaat uit een reinigingsspray en een microvezeldoekje. De prijs van het setje is € 3,75 en is makkelijk te bestellen in de webshop.


Zwarte Piet weer snel schoon

Zwarte Piet spelen is leuk, maar het duurt vaak lang voordat je weer toonbaar bent. Met de afschminkdoekjes van Goodformyself is dit een fluitje van een cent. Het doekje hoeft slechts met een beetje lauwwarm water te worden natgemaakt en de schmink kan worden verwijderd.

Meer informatie over deze handige doekjes kun je vinden op de website en in de webshop.


Twitter en Facebook

Wil je regelmatig op de hoogte blijven van actualiteiten rondom hygiëne en persoonlijke verzorging? Volg mij dan via Twitter @irmavanmanen.

Via Facebook kun je jouw familie en vrienden informeren over Van Manen Hygiëneproducten. Gebruik hiervoor de Like-button op de website. Je vindt deze op elke pagina op de website.
Zo blijven zij ook op de hoogte.

Voor straks.... Een fijne Sinterklaas!

Hartelijke groeten,

Irma van Manen


© 2012 van-manen-hygieneproducten.com

Wil je informatie of voorbeelden uit deze nieuwsbrief gebruiken? Dat mag met bronvermelding, met verwijzing naar de website:
www.van-manen-hygieneproducten.com


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de website?

Ik hoor het graag!!

Welke informatie vind je nuttig? Waar wil je meer over weten? Vertel het me via het contactformulier op de website.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een collega, vriend(in) en mij een plezier en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een collega, vriend(in) doorgestuurd hebt gekregen en als je het leuk vindt om hem te ontvangen, schrijf je dan in om je op “Schoon en fris door het leven” te abonneren.

Met vriendelijke groet,

Irma van Manen
www.van-manen-hygieneproducten.com


Back to Back Issues Page