Back to Back Issues Page
"Schoon en fris door het leven", Issue #021 --- Kortingscode al gebruikt?
January 23, 2015
Dag,

Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen, klik dan hier.

Jaargang 5, nr. 1
23 januari 2015

Abonneren op deze nieuwsbrief? Klik hier.


In dit nummer:

1) Boek
2) Nieuw in de webshop
3) Pedexan desinfectiemiddel
4) Kortingscode


Lekker lezen in de vakantie

De kerstvakantie heb ik gebruikt om zo af en toe eens lekker met een boekje in bad te gaan lezen. Dat was er de laatste tijd maar weinig van gekomen. En dat is jammer want lezen vind ik zo heerlijk ontspannend. Dit keer eens geen thriller van een Scandinavische schrijver maar een boek waar ik per toeval tegenaan liep bij de boekhandel. De Mooie Voedselmachine.

De titel sprak me meteen aan en de inhoud was eigenlijk nog beter. Ik sta versteld van wat zo’n jonge schrijfster allemaal voor zinnige dingen schrijft. En het bleek ook nog veel raakvlakken te hebben met mijn werk.

Ik kan het boek dan ook van harte aanbevelen. Je steekt er heel wat van op en het is nog amusant ook. Heel belangrijk was het hoofdstuk over Hygiëne, eigenlijk meer het teveel aan hygiëne en de relatie met de toename van het aantal allergieën en infectieziektes.

Heel interessant is een onderzoek naar zweetgeur. En dat je door middel van het aanbrengen van goede bacteriën de zweetgeur kunt bestrijden. Haar conclusie is dat hygiëne niet is het volledig elimineren van bacteriën maar een gezond evenwicht tussen voldoende goede bacteriën en weinig slechte.


Nieuw op de website en nieuw in de webshop

Over een paar maanden gaat de temperatuur weer stijgen en wordt het probleem van ‘zweetvoeten’ weer actueel. Wat kun je er tegen doen? Praktische tips en informatie over dit thema is te lezen in het nieuwe artikel op de website.

Met het nieuwe product Pedexan desinfectiemiddel pakt u stinkende gympies, sportschoenen en sporttassen grondig aan.


Kortingscode

Wanneer u voor eind februari een bestelling plaatst in de webshop, komt u in aanmerking voor een korting van maar liefst € 5,00 (bij een minimum bestelbedrag van € 15,00). Vergeet deze niet te gebruiken. De code is KORTING2014.


Twitter en Facebook

Wil je regelmatig op de hoogte blijven van actualiteiten rondom hygiëne en persoonlijke verzorging? Volg mij dan via Twitter @irmavanmanen.

Via Facebook kun je jouw familie en vrienden informeren over Van Manen Hygiëneproducten. Gebruik hiervoor de Like-button op de website. Je vindt deze op elke pagina op de website.
Zo blijven zij ook op de hoogte.


Voor verdere informatie of vragen over bestellingen kun je contact opnemen via het contactformulier.

Hartelijke groet,

Irma van Manen

Van Manen Hygiëneproducten


© 2015 van-manen-hygieneproducten.com

Wil je informatie of voorbeelden uit deze nieuwsbrief gebruiken? Dat mag met bronvermelding, met verwijzing naar de website:
www.van-manen-hygieneproducten.com


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de website?

Ik hoor het graag!!

Welke informatie vind je nuttig? Waar wil je meer over weten? Vertel het me via het contactformulier op de website.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een collega, vriend(in) en mij een plezier en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een collega, vriend(in) doorgestuurd hebt gekregen en als je het leuk vindt om hem te ontvangen, schrijf je dan in om je op “Schoon en fris door het leven” te abonneren.

Met vriendelijke groet,

Irma van Manen
www.van-manen- hygieneproducten.com


Back to Back Issues Page