Back to Back Issues Page
"Schoon en fris door het leven", Issue #022 --- Opruimtips
April 03, 2015
Dag,

Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen, klik dan hier.

Jaargang 5, nr. 2
3 april 2015

Abonneren op deze nieuwsbrief? Klik hier.


In dit nummer:

1) Opruimtips
2) Nieuw in de webshop
3) Kortingscode


Opruimtips

Er heerst een nieuwe rage in Nederland. Hebt u er al van gehoord? Overgewaaid uit Japan en het heet in de volksmond al Kondo-en… Opruimen op een behoorlijk rigoureuze manier.

De naamgever is Marie Kondo, een jonge Japanse vrouw die een boek heeft geschreven over hoe je huis opgeruimd blijft. Haar motto “does it spark joy” met andere woorden “heb je er plezier van”. Zo niet, dan kan het wat haar betreft, worden weggedaan.

In eerste instantie moest ik er erg om lachen maar nu ik het een aantal keren heb toegepast, moet ik zeggen dat het eigenlijk hartstikke goed werkt. Zeker nu er hier thuis een verbouwing gepland staat en er heel veel dingen door je handen gaan.

Ga ik hier nog iets mee doen? Trek ik deze broek – die al 10 jaar in de kast hangt – echt binnenkort nog een keertje aan…. Stel jezelf de vraag “word ik hier blij van?” Zo niet, hup naar de kringloopwinkel, vuilstort of kijk of je er iemand anders blij mee kunt maken. Probeer het eens uit.


Nieuw in de webshop

Ook in de afgelopen maanden zijn er weer enkele nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd.

Hygiëne in uw koelkast? Snap 'n Care hygiënesticks voor in de koelkast.

Ruikt uw koelkast niet altijd even fris? Wilt u de houdbaarheidsdatum van uw levensmiddelen verlengen? Dan zijn er nu hygiënesticks voor uw koelkast verkrijgbaar in de shop. Twee sticks zijn samen goed voor 60 dagen optimale koelkasthygiëne. En dat is met de zomer voor de deur goed nieuws. Groente, fruit, vlees en vis blijven lang vers en uw koelkast ruikt lekker fris.

Meer weten? Lees dan hier verder.

Alcoholdoekjes in een dispenser

Alcoholdoekjes, 110 stuks in een dispenser voor het reinigen van kleine oppervlaktes. Geschikt voor in de medische wereld, zoals huisartsenpraktijk, fysiotherapie of pedicure maar ook voor het desinfecteren in de thuissituatie.

Joy2Protect snelpleister in groen

Naast de gebruikelijke kleuren blauw en beige, zijn de snelpleisters nu ook te verkrijgen in de kleur knalgroen. Met name voor kinderen natuurlijk leuk.

Live-chat & beoordeling in de shop

Heeft u een vraag? Kunt u iets niet vinden? Gaat er iets mis? Maak gebruik van de live-chat in de webshop en u wordt dan direct geholpen. De live-chat vindt u rechtsonder in de webshop.

Bent u tevreden over Van Manen Hygiëneproducten? Laat dan uw beoordeling achter. Op die manier weten ook andere bezoekers dat het goed en veilig shoppen is bij Van Manen Hygiëneproducten.


Kortingscode Voorjaar

Bij gebruik van kortingscode VOORJAAR2015 krijgt u op uw bestelling €5,00 korting bij een minimaal bedrag van €20,00. U kunt deze kortingscode gebruiken tot 1 mei 2015.


Twitter en Facebook

Wil je regelmatig op de hoogte blijven van actualiteiten rondom hygiëne en persoonlijke verzorging? Volg mij dan via Twitter @irmavanmanen.

Via Facebook kun je jouw familie en vrienden informeren over Van Manen Hygiëneproducten. Gebruik hiervoor de Like-button op de website. Je vindt deze op elke pagina op de website.
Zo blijven zij ook op de hoogte.


Voor verdere informatie of vragen over bestellingen kun je contact opnemen via het contactformulier.

Hartelijke groet,

Irma van Manen

Van Manen Hygiëneproducten


© 2015 van-manen-hygieneproducten.com

Wil je informatie of voorbeelden uit deze nieuwsbrief gebruiken? Dat mag met bronvermelding, met verwijzing naar de website:
www.van-manen-hygieneproducten.com


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de website?

Ik hoor het graag!!

Welke informatie vind je nuttig? Waar wil je meer over weten? Vertel het me via het contactformulier op de website.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een collega, vriend(in) en mij een plezier en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een collega, vriend(in) doorgestuurd hebt gekregen en als je het leuk vindt om hem te ontvangen, schrijf je dan in om je op “Schoon en fris door het leven” te abonneren.

Met vriendelijke groet,

Irma van Manen
www.van-manen- hygieneproducten.com


Back to Back Issues Page