Back to Back Issues Page
"Schoon en fris door het leven", Issue #010 --- Nieuwjaarsduik!
December 11, 2012
Dag,

Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen, klik dan hier.

Jaargang 2, nr. 5
11 december 2012

Abonneren op deze nieuwsbrief? Klik hier.


In dit nummer:

1) Nieuwjaarsduik
2) Terugblik 2012
3) Wat heeft 2013 in petto?
4) Nieuw in de webshop!
5) Bestel nog snel met korting!


Nieuwjaarsduik

Dit jaar ga ik voor het eerst van mijn leven een Nieuwjaarsduik maken. Dat klinkt natuurlijk verschrikkelijk stoer en dat is het normaal gesproken ook. Want ik heb diep respect voor mensen die dit langs de Nederlandse kust op 1 januari gaan doen. Maar in mijn geval is het een stuk minder stoer. Want daar waar ik het ga doen, is het zeewater maar liefst 25 graden Celsius.

We hebben namelijk besloten om in plaats van een zomervakantie een vakantie met kerst te boeken. En omdat we allemaal nogal gek zijn van de zon en zee, gaan we lekker naar een tropisch land. Wel een raar idee om dit jaar niet thuis te zijn, maar ik kijk er erg naar uit.

Dus voor ons dit jaar geen witte kerst maar een wit zandstrand. En geen oliebollen maar ijs! Ik wens iedereen een fijne kerst en een goede start van het nieuwe jaar.


Terugblik 2012

Ook 2012 heeft weer een aantal nieuwe uitbreidingen op de site en in de shop opgeleverd. Zo heb ik op het onderwerp verzorgend wassen met shampoowashandjes heel veel reacties gekregen. En geven de onderwerpen over ontharen en mondhygiëne een duidelijk overzicht en tips!

En ik ben heel blij het assortiment van Underwunder in de webshop. Zeer modieuze boxers, hipsters en broekjes voor kinderen en volwassenen met lichte incontinentieproblemen.


Wat heeft 2013 in petto?

Het nieuwe jaar zal zowel nieuwe onderwerpen als producten brengen. Zo beginnen we in januari onder andere met het onderwerp ‘wondverzorging’ en bespreken we een nieuw soort pleister.

Verder wordt in januari het assortiment nitril handschoenen uitgebreid met een felroze en een zwarte uitvoering. Deze kleuren zijn in de beauty en tatoeage-branche zeer gewild en de producent komt met een uitstekende kwaliteit handschoen voor een aantrekkelijke prijs.

En… de maker van de Epispring komt met een nieuwe lijn op het gebied van epileren en ontharen.


Nieuw in de webshop!

Hygiëne in de keuken is erg belangrijk. En wat is dan makkelijker om te werken met huishoudhandschoenen. Met deze felgroene handschoenen gemaakt van fair trade rubber voorkomt u kruisbesmetting. Met deze handschoenen heeft u zowel letterlijk als figuurlijk ‘schone handen’. Verkrijgbaar in de maten S,M en L.


Bestel nog snel met korting

Tot 7 januari 2013 hebben we de volgende korting in petto. U ontvangt maar liefst 10% korting op uw totaalbedrag bij gebruik van de kortingscode: duik2012.


Twitter en Facebook

Wil je regelmatig op de hoogte blijven van actualiteiten rondom hygiëne en persoonlijke verzorging? Volg mij dan via Twitter @irmavanmanen.

Via Facebook kun je jouw familie en vrienden informeren over Van Manen Hygiëneproducten. Gebruik hiervoor de Like-button op de website. Je vindt deze op elke pagina op de website.
Zo blijven zij ook op de hoogte.


Tot slot...

Ik wil iedereen hartelijk danken voor de prettige samenwerking in 2012. Ik heb veel vriendelijke en positieve reacties mogen ontvangen. Het is écht fijn om te horen dat mensen in bepaalde situaties geholpen kunnen worden. Ik hoop u dan ook in het nieuwe jaar weer online te mogen ontmoeten!

Hartelijke groeten,

Irma van Manen


© 2012 van-manen-hygieneproducten.com

Wil je informatie of voorbeelden uit deze nieuwsbrief gebruiken? Dat mag met bronvermelding, met verwijzing naar de website:
www.van-manen-hygieneproducten.com


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de website?

Ik hoor het graag!!

Welke informatie vind je nuttig? Waar wil je meer over weten? Vertel het me via het contactformulier op de website.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een collega, vriend(in) en mij een plezier en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een collega, vriend(in) doorgestuurd hebt gekregen en als je het leuk vindt om hem te ontvangen, schrijf je dan in om je op “Schoon en fris door het leven” te abonneren.

Met vriendelijke groet,

Irma van Manen
www.van-manen-hygieneproducten.com


Back to Back Issues Page