Back to Back Issues Page
"Schoon en fris door het leven", Issue #014 --- Profiteer van vakantiekorting!
July 05, 2013
Dag,

Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen, klik dan hier.

Jaargang 3, nr. 4
5 juli 2013

Abonneren op deze nieuwsbrief? Klik hier.


In dit nummer:

1) Aan de wandel
2) MERS, SARS, ik snap er geen snars van!
3) Thuis klussen? Stap over op de Auto Spout!
4) Vakantiekorting!


Aan de wandel

Ga je nog met vakantie dit jaar? Helaas zit het er voor veel mensen dit keer niet in. Logisch want een vakantie hakt er altijd flink in.

Dit jaar gaan we twee weken met vakantie, met de eigen auto en met z’n tweeën. Dus nu niet als gezin weg, maar lekker een beetje cultureel doen en ook wandelen in de bergen. Daar hebben mijn kinderen nooit zin in, dus grijpen we nu onze kans.

Het lijkt me heerlijk om uren te dwalen over bergpaadjes en langs watervallen. Gezonde lucht en het is allemaal zo lekker fris. Nog enkele weken en dan is het zo ver. Natuurlijk draait de webshop gewoon door en zal ik zeker van een hoge bergtop de handel in de gaten houden.

Ik wens iedereen fijne zomermaanden!


MERS, SARS, ik snap er geen snars van!

Steeds vaker hoor je over meldingen van nieuwe virussen. Eerst was er de Mexicaanse griep en vogelgriep. Twee jaar geleden SARS en dit jaar MERS. In eerste instantie schrik ik eventjes maar vaak is er ook paniek om niks.

Wat is MERS?

MERS hoort tot de corona-virussen en is vanuit het Midden-Oosten naar Europa gekomen. De aanwijzingen worden wel steeds sterker dat het ook van mens-tot-mens overdraagbaar is. Het veroorzaakt een infectie aan de luchtwegen en inderdaad kunnen mensen daaraan sterven.

Gelukkig overleven MERS-bacteriën niet zo makkelijk en zijn ze met normale was- en schoonmaakmiddelen te bestrijden. Ga je naar het Midden-Oosten vermijdt dan contact met dieren of dierlijke afvalresten. En neem de gebruikelijke hygiënemaatregelen in acht. Maar dat geldt natuurlijk voor iedereen die in een warme omgeving zijn vakantie doorbrengt.


Thuis klussen? Stap over op de Auto Spout!

Gebruik je de komende zomerperiode om te klussen, overweeg dan om de Auto Spout aan te schaffen. De Auto Spout is een opzetstukje op je kraan waardoor deze als een infraroodkraan gaat functioneren. Naast dat het bijzonder hygiënisch is, levert het een waterbesparing op van maar liefst 70%.


Vakantiekorting!

Het blijft natuurlijk een dure hobby, op vakantie gaan. Lezers van de nieuwsbrief krijgen daarom tot eind augustus 2013 10% korting op hun bestelling in de webshop. Je kunt de code meerdere keren gebruiken.

Vul de volgende kortingscode in: NBVAN13


Twitter en Facebook

Wil je regelmatig op de hoogte blijven van actualiteiten rondom hygiëne en persoonlijke verzorging? Volg mij dan via Twitter @irmavanmanen.

Via Facebook kun je jouw familie en vrienden informeren over Van Manen Hygiëneproducten. Gebruik hiervoor de Like-button op de website. Je vindt deze op elke pagina op de website.
Zo blijven zij ook op de hoogte.


Voor verdere informatie of vragen over bestellingen kun je contact opnemen via het contactformulier.

Iedereen fijne vakantie!

Hartelijke groeten,

Irma van Manen


© 2013 van-manen-hygieneproducten.com

Wil je informatie of voorbeelden uit deze nieuwsbrief gebruiken? Dat mag met bronvermelding, met verwijzing naar de website:
www.van-manen-hygieneproducten.com


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de website?

Ik hoor het graag!!

Welke informatie vind je nuttig? Waar wil je meer over weten? Vertel het me via het contactformulier op de website.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een collega, vriend(in) en mij een plezier en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een collega, vriend(in) doorgestuurd hebt gekregen en als je het leuk vindt om hem te ontvangen, schrijf je dan in om je op “Schoon en fris door het leven” te abonneren.

Met vriendelijke groet,

Irma van Manen
www.van-manen-hygieneproducten.com


Back to Back Issues Page