Back to Back Issues Page
"Schoon en fris door het leven", Issue #023 --- Koffers pakken
July 03, 2015
Dag,

Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen, klik dan hier.

Jaargang 5, nr. 3
3 juli 2015

Abonneren op deze nieuwsbrief? Klik hier.


In dit nummer:

1) Koffers pakken
2) Terug van weggeweest: Toly handgel
3) Washandjes in de aanbieding


Koffers pakken

En ja hoor? De vakantie staat alweer voor de deur. Wat vliegt de tijd toch voorbij. Op het moment van schrijven heb ik nog geen idee waar dit jaar de reis naartoe gaat.

We kunnen het nog niet eens worden met z’n drietjes. Want het reisgezelschap is dit jaar één persoon kleiner. Nog maar een van de kinderen gaat mee. En ja, dan wordt het toch een andere situatie.

Een combinatie van zon & luieren, sporten & wandelen, lekker eten & drinken. En dat allemaal in 10 dagen. Dus wat het gaat worden – zeker met allerlei nare berichten uit Griekenland, Italië en Tunesië, we zien het wel dit jaar.

Staat u ook met de koffer klaar en weet u niet of de koffer wel dicht kan? En wilt u flinke boetes van de luchtvaartmaatschappij voorkomen? Dan is deze blog met tips over combineren en kiezen van de juiste kleding misschien iets voor u.


Terug van weggeweest: Toly handgel

Toly heeft een leuk assortiment producten die handig zijn voor een zorgeloze vakantie. Sinds kort is ook de handgel weer terug van weggeweest. In combinatie met Toly wc-brildekjes vormt het een handige hygiëneset die alle vieze toiletten die u tijdens uw vakantie tegenkomt, grondig aanpakt. Zeker met jonge kinderen of met kwetsbare ouderen zijn deze producten onderweg een ideale reisgenoot.

De hygiëneset is verkrijgbaar in de webshop voor slechts €3,95 en past in elke koffer. De producten zijn overigens ook apart te verkrijgen.

Het assortiment van Toly bestaat verder uit:

Zelfklevende afvalzakjes

Vochtige washandjes

Wegwerpslabbetjes voor kinderen

WC-brildekjes voor kinderen


Washandjes in de aanbieding

De vakantiemaanden zijn de maanden waarin veel mensen wegwerpwashandjes gebruiken. Want een gewoon washandje gaat al snel een beetje onfris ruiken. De molton wegwerpwashandjes zijn superzacht en sterk. Want ze zijn namelijk aan elkaar genaaid in plaats van gelijmd.

In de zomermaanden betaalt u voor 3 pakjes a 50 stuks washandjes de prijs van 2!

Een korting van maar liefst 33%.


Twitter en Facebook

Wil je regelmatig op de hoogte blijven van actualiteiten rondom hygiëne en persoonlijke verzorging? Volg mij dan via Twitter @irmavanmanen.

Via Facebook kun je jouw familie en vrienden informeren over Van Manen Hygiëneproducten. Gebruik hiervoor de Like-button op de website. Je vindt deze op elke pagina op de website.
Zo blijven zij ook op de hoogte.


Voor verdere informatie of vragen over bestellingen kun je contact opnemen via het contactformulier.

Hartelijke groet,

Irma van Manen

Van Manen Hygiëneproducten


© 2015 van-manen-hygieneproducten.com

Wil je informatie of voorbeelden uit deze nieuwsbrief gebruiken? Dat mag met bronvermelding, met verwijzing naar de website:
www.van-manen-hygieneproducten.com


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de website?

Ik hoor het graag!!

Welke informatie vind je nuttig? Waar wil je meer over weten? Vertel het me via het contactformulier op de website.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een collega, vriend(in) en mij een plezier en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een collega, vriend(in) doorgestuurd hebt gekregen en als je het leuk vindt om hem te ontvangen, schrijf je dan in om je op “Schoon en fris door het leven” te abonneren.

Met vriendelijke groet,

Irma van Manen
www.van-manen- hygieneproducten.com


Back to Back Issues Page