Back to Back Issues Page
"Schoon en fris door het leven", Issue #011 --- Jubileum!
February 06, 2013
Dag,

Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen, klik dan hier.

Jaargang 3, nr. 1
6 februari 2013

Abonneren op deze nieuwsbrief? Klik hier.


In dit nummer:

1) Jubileum
2) In de planning
3) Nieuw in de webshop!


Jubileum

Binnenkort word ik vijftig. De voorbereidingen voor een feest zijn in gang gezet. Want hoewel ik eigenlijk niet zo’n feestganger ben, vind ik dit een mooie gelegenheid om een feestje te geven.

Regelmatig hoor ik om me heen dat iemand ernstig ziek is en deze leeftijd niet eens mag meemaken. Dus tijd voor een feest met familie, vrienden en buurtgenoten.

Dit jaar bereik ik ook het driejarig bestaan van mijn bedrijf. Dat is nog eens lekker jong. Maar ook in ondernemersland zijn het spannende tijden en weet je niet wat de dag van morgen brengt.

Gelukkig heeft Van Manen Hygiëneproducten een mooie groei doorgemaakt en wordt het tijd voor de volgende stap in de ontwikkeling. Zo zijn er diverse ideeën en plannen om de webshop verder te verbeteren en de mogelijkheden voor betalen en verzenden verder te professionaliseren.

Natuurlijk stap voor stap. Want de winkel moet openblijven tijdens de verbouwing.

Misschien heb je zelf wel ideeën voor verbeteringen en hoe ik je nog beter van dienst kan zijn. Geef gerust je suggesties door via het contactformulier.


In de planning

De website wordt dit jaar natuurlijk ook weer uitgebreid met een flink aantal actuele onderwerpen. Wat te denken van weerstand en infectieziekten (inmiddels geplaatst). Het artikel geeft achtergrondinformatie over infectieziekten en tips om de weerstand te verhogen.

Ook zal er op de website binnenkort aandacht besteed worden aan wondverzorging. Wat kun je beter wel en niet doen?

En de reiniging van mobiele telefoons, laptops en iPads is ook een actueel onderwerp in relatie tot hygiëne. Hoe doe je dat op een voorzichtige, goede en schone manier?


Nieuw in de webshop!

Germstar is de specialist op het gebied van handhygiëne.

Handhygiëne is een onderwerp dat vaak onderbelicht blijft. Vooral in ontwikkelingslanden sterven kinderen door gebrek aan (hand)hygiëne. Vandaar dat ik nieuwe ontwikkelingen en producten op dit terrein altijd met grote interesse volg.

Onlangs ben ik in contact gekomen met Germstar. Dit bedrijf brengt een handige en hippe dispenser met handalcohol op de markt. Het product bevat 70% Isopropylalcohol zodat het geschikt is voor hygiënische en chirurgische desinfectie.

Ben je tandarts, mondhygiëniste, pedicure of schoonheidsspecialiste, dan zal zo’n dispenser in jouw praktijk zeker niet misstaan. Maar ook voor thuisverpleging of kinderdagverblijf is deze dispenser een aanrader.

Introductieprijs

Germstar starterskit van € 79,95 voor € 75,95

Germstar navulverpakking van € 17,95 voor € 15,95

Deze introductieprijs is geldig tot 31 maart 2013.


Twitter en Facebook

Wil je regelmatig op de hoogte blijven van actualiteiten rondom hygiëne en persoonlijke verzorging? Volg mij dan via Twitter @irmavanmanen.

Via Facebook kun je jouw familie en vrienden informeren over Van Manen Hygiëneproducten. Gebruik hiervoor de Like-button op de website. Je vindt deze op elke pagina op de website.
Zo blijven zij ook op de hoogte.


Voor verdere informatie of vragen over bestellingen kun je contact opnemen via het contactformulier.

Hartelijke groeten,

Irma van Manen


© 2013 van-manen-hygieneproducten.com

Wil je informatie of voorbeelden uit deze nieuwsbrief gebruiken? Dat mag met bronvermelding, met verwijzing naar de website:
www.van-manen-hygieneproducten.com


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de website?

Ik hoor het graag!!

Welke informatie vind je nuttig? Waar wil je meer over weten? Vertel het me via het contactformulier op de website.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een collega, vriend(in) en mij een plezier en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een collega, vriend(in) doorgestuurd hebt gekregen en als je het leuk vindt om hem te ontvangen, schrijf je dan in om je op “Schoon en fris door het leven” te abonneren.

Met vriendelijke groet,

Irma van Manen
www.van-manen-hygieneproducten.com


Back to Back Issues Page