Back to Back Issues Page
"Schoon en fris door het leven", Issue #015 --- Op televisie!
September 12, 2013
Dag,

Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen, klik dan hier.

Jaargang 3, nr. 5
12 september 2013

Abonneren op deze nieuwsbrief? Klik hier.


In dit nummer:

1) Op televisie
2) Hygiëne op school
3) Nieuw in de webshop
4) Underwunder actie


Op televisie

Na een heerlijke vakantie op maar liefst vier verschillende plekken in Europa, kreeg ik direct na thuiskomst een telefoontje. Het was een mevrouw die werkte voor een commercieel televisieprogramma. Zij probeerde mij te interesseren om – tegen een flinke betaling - mee te doen aan het programma met als thema "persoonlijke hygiëne".

In eerste instantie ben je toch gevleid dat men je hiervoor benadert. Dus ik ging erover in gesprek met het thuisfront. En allemaal vonden ze het een prima kans om bekendheid te krijgen. Maar in mijn hoofd hoorde ik ook een stemmetje dat zei: “Niet doen, het is niks voor mij om op TV te komen en zo publiciteit te krijgen”.

Nee, ik kwam steeds meer tot de conclusie dat dit totaal niet paste bij mijn manier van werken. Liever investeer ik mijn tijd en geld in een kwalitatief goede website, die informatief is en oplossingen aanbiedt op het gebied van hygiëne. Daarbij is het belangrijk dat mensen mijn website makkelijk via het internet kunnen vinden. En de informatie die er te vinden is, als waardevol en interessant beschouwen.

Dus geen mooie jurk of nieuw kapsel nodig, maar gewoon weer lekker achter mijn laptop aan het werk op zoek naar nuttige en bruikbare informatie om mensen voor te lichten op het gebied van hygiëne en persoonlijke verzorging. En als trouwe lezers van mijn nieuwsbrief en artikelen, zoals jij, de informatie delen met hun collega's, vrienden en bekenden, via bijvoorbeeld:

het schrijven van een productreview in het gastenboek
het "liken" van de website via de Facebook button
of het gewoon attenderen van familie, vrienden of collega’s op www.van-manen-hygieneproducten.com

dan komt de verdere groei en publiciteit vanzelf wel. Maar dat is geen doel op zich. Het helpen van jou als lezer en klant staat bij mij voorop.


Hygiëne op school

School is voor iedereen weer begonnen en dat is een mooi moment om stil te staan bij hoe het met de hygiëne op school is gesteld.

Vandaar dat ik over dit onderwerp een artikel heb geschreven. Nieuwsgierig? Lees hier het hele artikel.


Nieuw in de webshop!

De fabrikant van de brilpoets- en citroendoekjes heeft een nieuw product op de markt gebracht. Schoenpoetsdoekjes.

Met dit doekje zien jouw schoenen, laarzen of jouw tas er in no-time weer mooi glimmend uit.

De doekjes zijn per stuk verpakt, zodat ze niet kunnen uitdrogen. Een doosje bestaat uit 24 doekjes. De introductieprijs is € 2,95.


Underwunder actie

Underwunder maakt incontinentie-ondergoed voor mensen - jong en oud - met lichte incontinentieproblemen.

Omdat de collectie gaat veranderen zijn diverse modellen scherp geprijsd. Zo betaal je voor een dames hipster nu € 20,00 en voor broekje Pepijn (voor jongens) en broekje Annemijn (voor meisjes) € 20,00 voor 2 stuks.

De hipster is ideaal wanneer je graag sport of lange wandelingen maakt. Maar ook tijdens een dagje shoppen. Met Underwunder voel je je een stuk zekerder van je zaak.


Twitter en Facebook

Wil je regelmatig op de hoogte blijven van actualiteiten rondom hygiëne en persoonlijke verzorging? Volg mij dan via Twitter @irmavanmanen.

Via Facebook kun je jouw familie en vrienden informeren over Van Manen Hygiëneproducten. Gebruik hiervoor de Like-button op de website. Je vindt deze op elke pagina op de website.
Zo blijven zij ook op de hoogte.


Voor verdere informatie of vragen over bestellingen kun je contact opnemen via het contactformulier.

Iedereen nog een fijne nazomer!

Hartelijke groeten,

Irma van Manen


© 2013 van-manen-hygieneproducten.com

Wil je informatie of voorbeelden uit deze nieuwsbrief gebruiken? Dat mag met bronvermelding, met verwijzing naar de website:
www.van-manen-hygieneproducten.com


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de website?

Ik hoor het graag!!

Welke informatie vind je nuttig? Waar wil je meer over weten? Vertel het me via het contactformulier op de website.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een collega, vriend(in) en mij een plezier en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een collega, vriend(in) doorgestuurd hebt gekregen en als je het leuk vindt om hem te ontvangen, schrijf je dan in om je op “Schoon en fris door het leven” te abonneren.

Met vriendelijke groet,

Irma van Manen
www.van-manen-hygieneproducten.com


Back to Back Issues Page