Back to Back Issues Page
"Schoon en fris door het leven", Issue #016 --- Hygiëne aan tafel
December 06, 2013
Dag,

Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen, klik dan hier.

Jaargang 3, nr. 6
6 december 2013

Abonneren op deze nieuwsbrief? Klik hier.


In dit nummer:

1) Gezelligheid aan tafel
2) Hygiënetips voor in de keuken en aan tafel
3) Terugblik 2013
4) Track & Trace
4) Korting in de maand december


Gezelligheid aan tafel

Dit jaar is het onze beurt om het kerstdiner voor de schoonfamilie te organiseren. En dat vond ik vroeger altijd heel erg lastig.

Want de een lust geen vis en de ander geen vlees. Dus zie daar dan maar iets leuks van te maken. Maar de ervaring leert, dat het eten eigenlijk maar bijzaak is.

Want stond ik vroeger al bijtijds op om alles voor te bereiden, tegenwoordig maak ik het mezelf makkelijker. Ik zorg voor een goede mix van zelfgemaakt en kant-en-klaar. Dat scheelt enorm veel tijd in de keuken, veel stress en niemand die het proeft.

We zitten altijd zo te kletsen dat het eten helemaal niet zo belangrijk is. Een mooi gedekte tafel met veel kaarsen en een gezellig sfeer maakt of het kerstdiner een succes is.


Hygiënetips voor in de keuken en aan tafel

Serveer je gerechten waarbij je geen bestek gebruikt maar je vingers? Zorg dan voor voldoende citroendoekjes op tafel. In een mum van tijd zijn de handen dan weer schoon.

Eten er kleine gasten mee? Dan zijn Toly wegwerpslabbetjes een uitkomst. Je kind of kleinkind blijft er dan na het kerstdiner nog feestelijk uitzien.

Maak het jezelf makkelijk en zorg voor wegwerphanddoekjes of extra keukenrollen binnen handbereik. Ook praktisch zijn wegwerptafellakens
en –servetten.

Zorg voor goede handhygiëne tijdens de voorbereiding. Was je handen regelmatig en vergeet niet je ringen en armbanden af te doen.

Bacteriën kunnen zich tijdens de bereiding van het kerstdiner makkelijk van het een op het andere product verspreiden. Zeker bij kip, kalkoen en rauwe eieren kan dit snel gebeuren. Maak daarom tussendoor altijd je snijplank grondig schoon. Op de website kun je meer lezen over hygiëne in de keuken.


Terugblik 2013

In 2013 hebben we weer flink aan de uitbreiding van de website gewerkt. Veel doe ik zelf, bij de techniek laat ik me helpen. Zo hebben we ervoor gezorgd dat de website ook goed te gebruiken is op een mobiele telefoon. Want dat is gezien de recente ontwikkelingen op het internet een must.

Verder hebben we in 2013 onder andere artikelen geplaatst over het belang van desinfecteren, wondverzorging en het verbeteren van uw weerstand.

Ook ben ik gestart met de verkoop van een aantal nieuwe producten zoals de Germstar Handdesinfectieproducten en Joy2care snelpleisters.

In 2014 zal de focus extra komen te liggen op thuiszorg en hygiëne in de keuken. Ook het thema duurzaamheid zal in 2014 meer onder de aandacht worden gebracht. Want de combinatie van hygiëne, praktisch en duurzaam is iets wat mij heel erg aanspreekt.


Track & Trace

Vanaf 1 december wordt bij iedere pakketpostbestelling een track&trace code per mail verstuurd. Zo kun je zien hoever jouw bestelling in het bestelproces is. En of de koerier al onderweg is.

Hiermee wordt aan de wens van een aantal klanten tegemoet gekomen. Deze service is helaas niet mogelijk voor brievenbuspost.


Korting in de maand december

Omdat december al duur genoeg is, bieden wij je deze maand een korting van maar liefst 10% op het totaalbedrag aan. Hiervoor kun je gebruik maken van de volgende kortingscode:

NBDEC2013

De actie is geldig tot 1 januari 2014!


Twitter en Facebook

Wil je regelmatig op de hoogte blijven van actualiteiten rondom hygiëne en persoonlijke verzorging? Volg mij dan via Twitter @irmavanmanen.

Via Facebook kun je jouw familie en vrienden informeren over Van Manen Hygiëneproducten. Gebruik hiervoor de Like-button op de website. Je vindt deze op elke pagina op de website.
Zo blijven zij ook op de hoogte.


Voor verdere informatie of vragen over bestellingen kun je contact opnemen via het contactformulier.

Hierbij wil ik iedereen hartelijk danken voor de fijne samenwerking in het afgelopen jaar.

Een fijne kerst en een gelukkig en fris en gezond 2014.

Hartelijke groet,

Irma van Manen


© 2013 van-manen-hygieneproducten.com

Wil je informatie of voorbeelden uit deze nieuwsbrief gebruiken? Dat mag met bronvermelding, met verwijzing naar de website:
www.van-manen-hygieneproducten.com


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de website?

Ik hoor het graag!!

Welke informatie vind je nuttig? Waar wil je meer over weten? Vertel het me via het contactformulier op de website.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een collega, vriend(in) en mij een plezier en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een collega, vriend(in) doorgestuurd hebt gekregen en als je het leuk vindt om hem te ontvangen, schrijf je dan in om je op “Schoon en fris door het leven” te abonneren.

Met vriendelijke groet,

Irma van Manen
www.van-manen-hygieneproducten.com


Back to Back Issues Page